TV4 tiešraidēs tukumnieki uzņems ''Metta'', RFS viesosies ''Daugavpilī''Futbols — Virslīga
Foto un virsraksts: Sportacentrs

TV4 tiešraidēs tukumnieki uzņems ''Metta'', RFS viesosies ''Daugavpilī''

Šodienas spēļu pārskats

Šodien, 3. oktobrī, futbola mīļotājiem ir iespēja sekot līdzi divām aizraujošām Latvijas "TonyBet" futbola Virslīgas spēlēm, kas būs pieejamas tiešraidē televīzijā un portālā "Sportacentrs.com".

Spēle starp "Tukums 2000/Telms" un "Metta"

Pulksten 15.00 ''Tukums 2000/Telms'' uzņems ''Metta''. Abām komandām šī spēle ir svarīga ne tikai punktu vākšanai, bet arī simboliskās pārvaldes izsistēšanai, stādot savas īstās spējas. ''Tukums 2000/Telms'' līdz šim rādījusi labu sniegumu, bet vai viņi spēs tikt galā ar ''Metta'' spēlētāju jaudu?

RFS maču Daugavpilī

Divas stundas vēlāk, pulksten 17.00, Latvijas futbola līderi - RFS - dosies viesos pie Daugavpils. Šī spēle ir īpaši gaidīta, jo RFS cenšas saglabāt savu līderpozīciju turnīra tabulā. Daugavpils vienība būs izsista un centīsies izspēlēt labvēlīgākās situācijas, lai pierādītu savu spēju mēroties spēkiem ar līderiem.

Kur skatīties tiešraides?

Lai neskatītos izcilo futbolu, līdzjutēji aicināti pieslēgties TV4 un portālam ''Sportacentrs.com'', kas piedāvās tiešraides no abām spēlēm. Tas ir lielisks veids, kā būt tuvāk notikumiem laukumā un nepalaist garām nedz saspringtās cīņas, nedz atspēlēšanas iespējām. Futbola līga turpina pārsteigt un radīt intrigu, tādēļ aicinām visus futbolu mīlošos sekot līdzi notikumiem un atbalstīt savas komandas!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas