Rīgā notikusi autobusa un vieglā auto avārija; cietuši pieci cilvēkiZiņas
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

Rīgā notikusi autobusa un vieglā auto avārija; cietuši pieci cilvēki

Avārijas detaļas

Rīgā notikusi smaga avārija, kurā iesaistīti autobuss un vieglā automašīna. Saskaņā ar Valsts policijas pārstāves Līgas Dziļumas sniegto informāciju, sadursmē cietuši pieci cilvēki. Šis incidents ir radījis lielu satiksmē apgrūtinājumu, un notikuma vietā uzreiz iejaucās glābšanas dienesti.

Notikuma vieta

Avārija notikusi Rīgas centra rajonā, kur parasti ir blīva satiksme. Vairāki aculiecinieki ziņo, ka negadījuma brīdī laika apstākļi bija labvēlīgi, tāpēc iemesls sadursmei vēl tiek noskaidrots. Policijas darbinieki ir ieradušies notikuma vietā, lai veiktu izmeklēšanu un noskaidrotu avārijas apstākļus.

Cietušo stāvoklis

Pašlaik piecu cietušo stāvoklis tiek vērtēts, un viņi saņem nepieciešamo medicīnisko palīdzību. Nav ziņu par nopietnākiem ievainojumiem, bet slimnīcā iesniegtā informācija tiks izsniegta plašākam sabiedrības lokam.

Policija lūdz palīdzību

Valsts policija aicina visus, kuri bija klāt negadījumā vai kuriem ir informācija par incidentu, sazināties ar viņiem. Ikviens aculiecinieks var sniegt svarīgu informāciju, kas palīdzēs noskaidrot negadījuma apstākļus un atbildīgo personu rīcību.

Secinājumi un turpmākie soļi

Negadījuma izmeklēšana turpinās, un policija veiks visus nepieciešamos soļus, lai noskaidrotu avārijas iemeslus. Sabiedrība tiek aicināta būt uzmanīgai uz ceļiem, īpaši šādās blīvās satiksmes vietās, kā Rīgas centrs.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas