Uldriķis pirmoreiz sezonā rezervē, jaunpienācēja turpina atņemt punktus lielklubiemFutbols — Leģionāri
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Uldriķis pirmoreiz sezonā rezervē, jaunpienācēja turpina atņemt punktus lielklubiem

Uldriķis pirmoreiz sezonā rezervē

Latvijas futbola uzbrucējs Roberts Uldriķis, kurš šosezon pievienojās Grieķijas Superlīgas komandai "Athens Kallithea", pirmo reizi šajā sezonā palika rezervē. Spēlētājs, kurš iepriekš bija redzams sākumsastāvā, tagad ir spiests gaidīt savu iespēju uz maiņu, kad komanda turpmākajos mačos centīsies uzlabot savu sniegumu.

Neizšķirts ar Atēnu AEK

"Athens Kallithea" aizvadīja sūri smagu spēli pret citu grieķu superklubu – Atēnu AEK. Lai arī komanda nespēja gūt vārtus un noslēdza maču ar rezultātu 0:0, tas tomēr ir ievērības cienīgs panākums. AEK, kas ir pazīstamas ar augstu līmeni un statusu, varēja būt neapmierināta ar to, ka nespēja uzvarēt jaunpienācēju.

Sezonas sākums ar neizšķirtiem

"Athens Kallithea" ir uzsākusi sezonu ar četriem neizšķirtiem piecās kārtās. Šis rezultāts liecina par komandas grūtībām atrast uzvaras garšu, bet tajā pašā laikā arī nodrošina, ka vienība ir spējīga noturēties līdzvērtīgā cīņā pret lielākajiem pretiniekiem. Komandas trenera uzdevums ir pārvērst šos neizšķirtos punktos uzvarās, lai nodrošinātu labāku iznākumu sezonas turpinājumā.

Jaunais izaicinājums un nākotnes perspektīvas

Roberts Uldriķis, atrodoties rezervē, noteikti var izmantot šo laiku, lai attīstītu savu spēli un sagatavotos nākamajiem izaicinājumiem. "Athens Kallithea" komanda ir ļoti jauna un tajā ir liels potenciāls, tādēļ turpmākajos mačos ir jārēķinās ar emocionālām izmaiņām un iespējamiem uzlabojumiem. Jācer, ka Latvijas futbolista pieredze tuvākajos mačos palīdzēs komandai izcīnīt izsalkušās uzvaras.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas