Urugvajieši šogad kvalifikācijā bez vārtu guvumiem un šoreiz zaudē PeruFutbols — Izlases
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Urugvajieši šogad kvalifikācijā bez vārtu guvumiem un šoreiz zaudē Peru

Urugvajas iznīcinošā sērija turpinās

Urugvajas futbola izlase turpina piedzīvot grūtības 2026. gada Pasaules kausa kvalifikācijas turnīrā Dienvidamerikas zonas (CONMEBOL) ietvaros. Viņu jaunākais zaudējums 1:0 pret Peru apliecina, ka komanda jau septiņās spēlēs pēc kārtas nespēj izcīnīt uzvaru, turklāt šajās spēlēs tai nav izdevies gūt nevienus vārtus.

Peru panākums un Urugvajas cīņas problēmas

Spēle, kas norisinājās aizvadītajā nedēļā, kļuva par vēl vienu skumju lapu Urugvajas futbola vēsturē. Peruanieši, pateicoties vieniem vārtiem, spēja izcīnīt svarīgu uzvaru, kas ļāva viņiem nostiprināt savu pozīciju turnīra tabulā. Savukārt Urugvajas izlase nopietni jūt vārtu trūkumu, kas kļuvis par viņu vājāko posmu.

Izlases problēmu cēloņi

Arvien biežāk tiek diskutēts par iemesliem, kāpēc Urugvajas izlase nespēj atrast ceļu uz vārtiem. Treneru komandai jādomā par to, kā uzlabot komandas uzbrukuma spējas, jo bez izsistajiem vārtiem ir grūti cerēt uz uzvaru. Daudzi eksperti norāda uz nepieciešamību atjaunināt izlases stratēģiju un pielāgot to modernajiem futbola standartiem.

Nākotnes izaicinājumi

Zināmas bažas ir par nākamajiem kvalifikācijas spēļu posmiem, kuros Urugvajai būs jāuzlabo sniegums, lai saglabātu cerības uz 2026. gada Pasaules kausa iegūšanu. Komandai ir jāizstrādā efektīvāka taktika, kas palīdzētu tikt pāri uzbrukuma problēmām un, kas ir svarīgi, jāatrod veids, kā tikt galā ar psiholoģisko spiedienu. Urugvajas futbolam ir bagāta vēsture, taču šobrīd karte ir sarežģīta. Fanu atbalsts un profesionāļu zināšanas būs ļoti svarīgas, lai komanda spētu atgriezties uz pareizā ceļa un pretendētu uz vietu pasaules čempionātā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas