Valensija trijās no četrām Eirokausa spēlēm iemet pa 105 punktiemBasketbols — Eirokausi
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Valensija trijās no četrām Eirokausa spēlēm iemet pa 105 punktiem

Ievads

Valensijas basketbola komanda turpina pārsteigt ar savām izcilajām snieguma rādītājiem ULEB Eirokausā. Pēdējā laikā spāņu vienība ir apsteigusi visus sagaidāmos standartus, iemetot 105 punktus trijās no četrām aizvadītajām spēlēm.

Statistikas brīnums

Iepriekšējā sezonā Valensija varēja lepoties ar iespaidīgiem statistikas rādītājiem ULEB Eirolīgā, taču šosezon tā ir pacēlusi latiņu vēl augstāk. Šodienas spēlē pret Venēcijas klubu, Valensijas komanda izdarīja to pašu – iemeta 105 punktus, nodrošinot vēl vienu pārliecinošu uzvaru.

Basketa tradīcijas

Valensijas komandas sniegums liecina par spēcīgu basketbola tradīciju Spānijā. Ar tādiem jautājumiem kā taktika, komandas saliedētība un individuālo prasmju attīstīšana, Valensija ir kļuvusi par paraugu citām komandām.

Nākotnes izredzes

Valensijas komanda, turpinot šajā tempā, noteikti ir viena no nopietnākajām pretendētēm uz Eirokausa titulu. Ar katru uzvaru un katriem 105 punktiem, viņi ne tikai gūst panākumus, bet arī piesaista arvien plašāku uzmanību no faniem un medijiem.

Secinājums

Ar acīmredzamu apņemšanos un talantu, Valensijas komanda ir atradusi savu ritmu šajā Eirokausa sezonā. Ja viņi spēs saglabāt šādu sniegumu, varam sagaidīt, ka viņi sasniegs augstākās virsotnes turnīrā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas