Valsts kancelejas direktors Raivis Kronbergs: atlīdzības politika valsts pārvaldē ir uzlabojusies

Valsts pārvaldes atlīdzības politikas attīstība

Valsts kancelejas direktors Raivis Kronbergs intervijā aģentūrai LETA izteicis pārliecību, ka atlīdzības politika valsts pārvaldē pēdējo gadu laikā ir uzlabojusies. Tomēr, neskatoties uz redzamajiem uzlabojumiem, joprojām pastāv ievērojami trūkumi. Viņš norāda, ka nav pieļaujama situācija, kurā kāds valsts iestādē saņem vairāk par Valsts prezidentu vai premjeru. Šāds atalgojums rada jautājumus par taisnīgumu un motivāciju darbinieku vidū.

Nepieciešamības stiprināšana un pārvaldības uzlabošana

Kronbergs uzsvēra, ka Valsts kancelejā ir jāstiprina iekšējais audits un saimnieciskā pārvade. Tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu efektīvu resursu izmantošanu un pārvaldes caurskatāmību. Viņš arī norādīja, ka vadošajiem darbiniekiem jābūt sasniedzamiem klātienē, lai nodrošinātu tiešu saziņu un sadarbību ar darbiniekiem, kas varētu veicināt labāku darba atmosfēru un uzlabot iekšējo komunikāciju.

Iepriekšējo direktoru izaicinājumi

Jaunais direktors atzīmēja, ka iepriekšējie Valsts kancelejas direktori bieži vien zaudējuši amatus tieši savu komandu dēļ. Šis apstāklis liecina par nepieciešamību pēc stabilas un saskanīgas komandas, kas strādā kopīga mērķa labad. Kronbergs izsaka apņemšanos strādāt pie šīs problēmas risināšanas, lai nodrošinātu ilgstošu un produktīvu darba vidi valsts pārvaldē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas