Valsts policija vēršas pie iedzīvotājiem: kas ir šī persona?Rīgā
Foto un virsraksts: NRA
  • vakar 16:17
  • NRA
  • 5

Valsts policija vēršas pie iedzīvotājiem: kas ir šī persona?

Valsts policijas aicinājums

Valsts policija, konkrēti Rīgas reģiona pārvaldes Rīga Ziemeļu pārvaldes Kriminālpolicijas biroja 1. nodaļas amatpersonas, lūdz iedzīvotāju palīdzību. Policija ir izsludinājusi informācijas meklēšanu par kādu personu, kuras identitāte ir noskaidrojama.

Attēls, kas var palīdzēt

Amatpersonas ir publicējušas attēlu, kurā redzama meklētā persona. Tiek aicināti visi, kuriem ir kāda informācija par šo cilvēku, sazināties ar policiju. Šādas rīcības mērķis ir nodrošināt drošību sabiedrībā un atklāt iespējamos noziedzīgus nodarījumus.

Kā ziņot policijai

Iedzīvotāji, kuri atpazīst šajā attēlā redzamo personu vai kuriem ir informācija, kas varētu palīdzēt izmeklēšanā, tiek aicināti nekavējoties sazināties ar Valsts policiju. Informāciju var sniegt, zvanot uz fideltu karsto līniju vai apmeklējot tuvāko policijas iecirkni. Katra ziņa ir svarīga un var palīdzēt panākt taisnīgumu.

Sabiedrības loma drošībā

Sabiedrība ir būtiska policijas darbā, jo ikvienam no mums ir iespēja palīdzēt uzturēt drošību mūsu namā, apkārtnē un valstī. Policija atgādina, ka katra nozīmīga informācija var kļūt par atslēgu, lai atrisinātu noziegumus un novērstu turpmākas nelikumības. Iedzīvotāju atsaucība ir vērtīga, un ikviens var dot ieguldījumu mūsu sabiedrības drošībā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas