Vēlas striktāk kontrolēt ēdienu piegādātājus; PVD notiek sarunas ar "Wolt" un "Bolt"Tehnoloģijas
Foto un virsraksts: Delfi
  • 2024. gada 4. oktobris 15:42
  • Delfi
  • 10

Vēlas striktāk kontrolēt ēdienu piegādātājus; PVD notiek sarunas ar "Wolt" un "Bolt"

Uzņēmumu ēdienu piegāde tiek pārskatīta

Zemkopības ministrs Armands Krauze aicina Pārtikas un veterināro dienestu (PVD) pastiprināti pievērst uzmanību ēdienu piegādātājiem, kas piedāvā pakalpojumus patērētājiem. Šī iniciatīva nāk pēc ministerijā saņemtās informācijas, kas liecina par nepieciešamību uzlabot patērētāju aizsardzību šajā nozarē.

Sarunas ar "Wolt" un "Bolt"

Šobrīd PVD notiek sarunas ar diviem populāriem ēdienu piegādes uzņēmumiem - "Wolt" un "Bolt". Šo sarunu mērķis ir izstrādāt stingrākus standartus, kas nodrošinās, ka ēdienu piegādes process ir drošs un atbilstošs augstām kvalitātes prasībām.

Pamatprioritātes un patērētāju drošība

Zemkopības ministrija uzsver, ka ir svarīgi ne tikai kontrolēt piegādes procesu, bet arī izstrādāt priekšlikumus, kas vērsti uz patērētāju aizsardzības uzlabošanu. Tas ietver stingrāku produktu kvalitātes uzraudzību, pārtikas higiēnas standartus un piegādi laikā.

Nākotnes plāni un pārmaiņas

Ministrs Krauze norāda, ka turpmākajos mēnešos tiks veikti pasākumi, lai nodrošinātu, ka Latvijas iedzīvotāji var droši izmantot ēdienu piegādes pakalpojumus. Paredzams, ka PVD sniegs ieteikumus un vadlīnijas, palīdzot uzlabot pakalpojumu kvalitāti un patērētāju apmierinātību.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas