"Ventspils" pēc abpusējas vienošanās lauž līgumu ar ASV basketbolistu NormanuBasketbols
Foto un virsraksts: TV3
  • 2024. gada 15. oktobris 12:40
  • TV3
  • 8

"Ventspils" pēc abpusējas vienošanās lauž līgumu ar ASV basketbolistu Normanu

Kluba paziņojums par līguma lauzšanu

Basketbola klubs “Ventspils” ir oficiāli paziņojis, ka, pamatojoties uz abpusēju vienošanos, lauztas attiecības ar amerikāņu uzbrucēju Lamaru Normanu jaunāko. Šī informācija tika izplatīta otrdien, un tā apliecina kluba vēlmē optimizēt savu komandu sastāvu.

Lamaras Normana ieguldījums

Lamaras Normans, kurš pievienojās "Ventspilij" ar cerību uzlabot komandas sniegumu, ir bijis nozīmīga figūra uzbrukumā. Tomēr kluba vadība nolēmusi, ka šobrīd ir jāpārkārto komandas stratēģija, lai rastu labākus risinājumus un attīstītu jaunās talantus.

Kluba nākotnes plāni

Pēc līguma laušanas klubs "Ventspils" ir gatavs koncentrēties uz jauniem spēlētājiem un komandas stiprināšanu. Klubs turpinās meklēt iespējas, kā uzlabot savu sniegumu Latvijas basketbola čempionātā. Vadība ir pārliecināta, ka pareizi izvēlēti spēlētāji un jauni talanti var palīdzēt sasniegt izvirzītos mērķus sezonā.

Basketbola sabiedrības reakcija

Basketbola sabiedrība ir uztvērusi šo ziņu ar interesi. Daudzi fani un eksperti izsaka viedokļus par Normana iziešanu no kluba un par to, kā šī izmaiņa ietekmēs “Ventspils” komandu. Daži uzskata, ka šī bija nepieciešama individuālā izvēle, kamēr citi cer, ka klubs ātri atradīs Normana aizstājēju.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas