VIDEO: boksa čempions Oleksandrs Usiks preses konferencē "troļļo" Taisonu Fjūriju, iejūtoties slavenās datorspēles "Hitman" aģenta 47 ādāSports
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

VIDEO: boksa čempions Oleksandrs Usiks preses konferencē "troļļo" Taisonu Fjūriju, iejūtoties slavenās datorspēles "Hitman" aģenta 47 ādā

Video skaties šeit

Neierastais preses konferences formāts

Pasaules smagsvara boksa čempions Oleksandrs Usiks trešdien savā preses konferencē pirms gaidāmā revanša ar Taisonu Fjūriju parādījās neparastā formā. Viņš iejutās slavenās datorspēles "Hitman" galvenā varoņa, profesionālā slepkavas "Aģenta 47", tēlā, pārliekot sporta pasākumu uz vēl nebijušām radošuma augstumiem.

Radošais troļļojums kā daļa no stratēģijas

Šāda rīcība noteikti nebija nejauša – Usiks, neuzvarētais čempions, vēlējās pievērst uzmanību ne tikai gaidāmajām cīņām, bet arī izcelt Fjūrija jūtu mijiedarbību. Ienākot telpā melnā uzvalkā ar sarkanu kaklasaiti, Usiks radīja klusuma brīdi, bet tad ar asu humora izjūtu turpināja "troļļot" savu pretinieku, izmantojot "Hitman" stila izteiksmes un attiecības.

Fjūrija reakcija un gaidāmā cīņa

Taisons Fjūrijs, kurš vienmēr ir bijis izcils šovmens, neslēpa savu izbrīnu par Usika izbālēto stilizēto izskatu. Viņu attiecības tiek vērtētas kā intensīvas, un šī jūsu sacensību atmosfēra nedarbojas kā miera zīme, bet gan kā vēl intensīvāki kodi nākamajai cīņai, kas paredzēta 21. decembrī.

Sociālo tīklu reakcija

Sociālajos tīklos Usika uznāciena ieraksts ātri izplatījās un ieguva tūkstošiem skatījumu. Fani izteica gan prieku, gan kritiku par šādu pieeju, apspriežot, vai šāda “troļļošana” ir pareizais veids, kā gatavoties tik nozīmīgai cīņai. Daudzi uzsver, ka šis šova elements var pievienot adrenalīnu un sagatavot abas puses cīņas gaidās.

Kopsavilkums

Olekssandra Usika neparastā uzvedība preses konferencē pierāda, ka bokss ir ne tikai sporta veids, bet arī izklaides industrija, kur radošums un humors var būt vienlīdz svarīgi kā fiziskā sagatavotība. Gaidāmā cīņa starp Usiku un Fjūriju noteikti kļūs par vienu no interesantākajām cīņām boksa vēsturē, un šī preses konference ir tikai sākums.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas