Video: Brāļi Lielbārži par aizvadīto sezonu un iespējamo PČ posmu MadonāMotoru sports — Moto
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Video: Brāļi Lielbārži par aizvadīto sezonu un iespējamo PČ posmu Madonā

Video skaties šeit

Intervija ar brāļiem Lielbāržiem

Raidījumā "Sporta Studija" brāļi Daniels un Bruno Lielbārži dalījās savās domās par aizvadīto sezonu pasaules čempionātā blakusvāģu motokrosā. Abi sportisti ir lepni par savu sniegumu, jo izcīnījuši otro vietu šajā prestižajā sacensību formātā.

Sezonas izskaņas svinības un Nāciju kauss

Brāļi stāsta par savām izjūtām pēc aizvadītā Nāciju kausa izcīņas, kurā viņi piedalījās, un, ņemot vērā sezonas panākumus, šī pieredze ir bijusi izšķiroša. "Par katru sacensību ir jāsagatavojas, un katrs punkts var izšķirt mūsu vietu kopvērtējumā," uzsvēra Daniels.

Plāni nākamajam gadam

Intervijā tika atklāts arī par nākamo sezonu un plāniem, kas saistīti ar pasaules čempionātu. Brāļi Lielbārži ir optimistiski noskaņoti un pauž cerības, ka nākamgad viens no sacensību posmiem varētu notikt Madonā. "Tas būtu fantastiski, jo Madona ir ļoti īpaša vieta ar lielisku trasi," teica Bruno.

Aicinājums atbalstīt motocikla sportu

Noslēgumā brāļi aicināja visus sporta mīļotājus atbalstīt blakusvāģu motokrosu un apmeklēt sacensības arī nākotnē. "Mūsu mērķis ir ne tikai izdevīgi sacensties, bet arī popularizēt šo sporta veidu Latvijā," piebilda Daniels.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas