Video: RFS līdzjutēji Frankfurtē svinīgā gājienā dodas uz UEFA Eiropas līgas mačuFutbols
Foto un virsraksts: Delfi

Video: RFS līdzjutēji Frankfurtē svinīgā gājienā dodas uz UEFA Eiropas līgas maču

Video skaties šeit

RFS līdzjutēji Frankfurtē

Latvijas futbola kluba RFS līdzjutēji pulcējās Frankfurtē, lai piedalītos svinīgā gājienā pirms sava komandas trešās spēles UEFA Eiropas līgas pamatturnīrā. RFS fani radīja prasīgu atmosfēru, izrādot atbalstu komandai un demonstrējot entuziasmu ceļā uz Waldstadion, kur norisināsies gaidāmais duelis pret Frankfurtes „Eintracht”.

Gājiens uz Waldstadion

Gājiena laikā līdzjutēji dziedāja, skaļi skandēja komandas saukļus un uzsvēra Latvijas futbolista vienotību. Tas bija ne tikai protestu proti RFS, bet arī daļa no Eiropas futbola kultūras, kas apliecināja sporta un brīvības spēku.

Kā RFS komanda gatavojas spēlei

RFS komanda, gatavojoties izšķirošajai spēlei, tiekot apmācīta, izgaismojot savas stratēģijas un taktikas pret spēcīgo konkurentu. Spēlētājiem ir liela atbildība pārstāvēt Latvijas futbolu starptautiskā līmenī, un līdzjutēju atbalsts viņiem sniedz papildu motivāciju.

Fanu atbalsts – svarīgs elements

Līdzjutēju atbalsts ir būtisks elements futbola spēlē, un RFS fani pierādīja, cik līdzjūtība var būt spēcīga motivācija. Gājienā pulcējās simtiem fanu, kas radīja neaizmirstamu noskaņu un nodrošināja, ka RFS spēlētāji jutās kā mājās, neskatoties uz to, ka viņi ir viesi citā valstī.

Noslēgums

Kā gājiens noslēdzās pie Waldstadion, fani apņēmušies radīt neaizmirstamu atmosfēru spēles laikā un no sirds atbalstīt savus spēlētājus. Šī vakara mačs pret Frankfurtes „Eintracht” sniegs iespēju ne tikai gūt punktus, bet arī parādīt Latvijas futbola spēku plašajā Eiropas skatē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas