Video: Rīgas derbijā bezvārtu neizšķirts un "RFS" pietuvojas čempiontitulam

Video skaties šeit

Rīgas derbijs beidzas bez vārtiem

Futbola fani 27. kārtas “TonyBet” Virslīgā bija pulcējušies uz kārtējo Rīgas derbiju, kurā tikās divas galvaspilsētas komandas – “Riga FC” un “RFS”. Spēle, kas solīja lielu intensitāti un emocijas, noslēdzās ar rezultātu 0:0. Lai arī vārti netika gūti, spēles gaitā abām komandām bija vairākas iespējas, kas uzturēja skatītāju interesi augstā līmenī.

Spēles notikumu analīze

Šajā mačā “RFS” izcēlās ar agresīvu uzbrukumu, kas bieži vien apdraudēja “Riga FC” vārtsarga Jāņa Freimaņa sargātos vārtus. Taču jāsaka, ka arī “Riga FC” nebija nomodā un vairākkārt apdraudēja “RFS” vārtus ar bīstamiem uzbrukumiem. Spēles izskaņā abas komandas tuvāk izvirzīties vadībā, tomēr izšķirošie sitieni neienāca vārtsargu “rūpēs”.

RFS tuvoties čempiontitula iegūšanai

Neskatoties uz bezvārtu neizšķirtu, “RFS” tuvojas čempiontitula iegūšanai. Šis rezultāts ļauj viņiem palielināt pārsvaru pār sekotājiem turnīra tabulā, kas ir pozīcija, kura noteikti veicina komandas pašpārliecinātību. “RFS” komanda, kas pēdējos gados pierādījusi sevi kā nopietnu konkurentu, izskatās gatava cīņai par čempionu titulu.

Spēles spilgtākie momenti

Piedāvājam jums iepazīties ar spēles spilgtākajiem momentiem, kuros redzamas gan lieliskās vārtu gūšanas iespējas, gan vārtsargu varoņdarbi. Šie izlēcieni noteikti apliecina, ka futbols pat bez vārtiem var būt aizraujošs un dramatiskas cīņas pilns. Video pieejams zemāk, lai jūs varētu atkārtoti izbaudīt šīs brīnišķīgās spēles mirkļus.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas