Video: Slidenie ceļi sagādā grūtības Centrāleiropas WRC rallija dalībniekiemMotoru sports — Rallijs
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Video: Slidenie ceļi sagādā grūtības Centrāleiropas WRC rallija dalībniekiem

Video skaties šeit

Slidenie ceļi Centrāleiropas WRC rallijā

Centrāleiropas WRC rallija dalībniekiem sestdien bija jāsaskaras ar izaicinošiem apstākļiem, jo ceļi bija īpaši slideni. Šāds laika apstākļu konteksts radīja problēmas pat vispieredzējušākajiem braucējiem, jo daudzi no viņiem nenoturējās trasē un piedzīvoja zaudējumus.

Negatīvā ietekme uz braucējiem

Daži "Rally1" klases piloti izbrauca no ceļa vienkārši slideno apstākļu dēļ. Kamēr daudziem tas beidzās ar zaudētām sekundēm, citiem sekas bija smagākas. Piemēram, Tjerī Noivils pēc neveiksmīgas manevra no līderpozīcijas noslīdēja uz ceturto vietu, kas ir ievērojams kritums sacensību kopvērtējumā.

Diezgan smagas sekas

Savukārt Adriens Furmo piedzīvoja tehniskas problēmas, kad priekšējais diferenciālis viņam nepalīdzēja, un pilota nepārvaramas grūtības noveda pie izstāšanās no sacensībām. Tas vietējai komandai radīja papildus spiedienu turpmākajās dienās.

Sebastjēna Ožjē punkts pirms noslēdzošās dienas

Lai arī apstākļi bija izaicinoši, Sebastjēns Ožjē spēja saglabāt stabilu sniegumu un pirms noslēdzošās dienas ir piecas sekundes priekšā Igaunijas pilotam Otam Tanakam. Ožjē veiksme un pieredze var būt izšķiroši faktori cīņā par uzvaru šajā prestižajā rallijā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas