Video: Tenisa olimpiskā čempione Džena netiek galā ar bērnu pirms mačaTeniss
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Video: Tenisa olimpiskā čempione Džena netiek galā ar bērnu pirms mača

Video skaties šeit

Tenisa turnīrs Uhaņā

Uhaņā, Ķīnā, šobrīd norit "WTA 1000" turnīrs uz cietā seguma, piesaistot sīvu konkurenci un talantīgus spēlētājus no visas pasaules. Šis turnīrs ir plaši gaidīts ne tikai sporta, bet arī mediju vidū, kur katrs mačs var kļūt par ievērojamu notikumu.

Džena cīnās ar bērniem pirms mača

Pasaules septītā rakete un olimpiskā čempione Cjiņveņa Džena nonāca neierastā situācijā pirms vienas no savām spēlēm. Video, kas ātri izplatījās sociālajos tīklos, parāda, kā Džena bez panākumiem centās pagriezt bērnu uz fotografēšanai. Lai gan viņa ir pieredzējusi sportiste, šis moments atklāja citu tenisa pasaules pusi, kurā sportisti saskaras ar ikdienišķām grūtībām.

Video un reakcijas no faniem

Video, kuru publicējis Jimmie48, ieguva plašu uzmanību gan medijos, gan sociālajos tīklos, izraisot dažādas reakcijas no faniem. Daudzi komentēja Dženas pūles, atzīstot, ka katrs, kurš bija kādreiz saskāries ar bērniem, zina, cik grūti ir panākt, lai viņi pozētu pēc vēlmēm. Šis incidents uzsvēra, ka pat profesionāļiem ir savas cīņas, kas notiek ārpus korta.

Secinājums

Dženas neveiksme ar bērnu bija kā neliela atgādinājuma zīme, ka sportistiem ir jāsaskaras ar vairāk nekā tikai fiziskiem izaicinājumiem. Kamēr mēs gaidām viņas sniegumu turnīra turpinājumā, šis moments apliecina, ka tikpat svarīgi ir saglabāt cilvēcību pat tajās visstingrākajās sacensībās.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas