VIDEO. TV šova zvaigznēm romantiskā atpūta pārvēršas kašķīSlavenības
Foto un virsraksts: NRA
  • šodien 17:30
  • NRA
  • 4

VIDEO. TV šova zvaigznēm romantiskā atpūta pārvēršas kašķī

Video skaties šeit

Romantiskā atpūta Ventspilī

Elīna un Artjoms Gluzunovi, populārā šova "Slavenības. Bez filtra" dalībnieki, ir ieradušies Ventspilī, lai pavadītu romantiskas brīvdienas. Pārii ir pateicība par iespēju doties prom no ikdienas rūpēm un izbaudīt dabu, taču ne viss šajā ceļojumā noritēja tik gludi kā viņi vēlējās.

Neplānotās problēmas

Pāra romantiskā atpūta ātri pārvērtās spriedzes pilnā situācijā. Līdzās skaistajam Ventspils piekrastes ainavai parādījās izsistie konflikti un nesaskaņas. Elīna un Artjoms centās atrisināt problēmas, taču izskatījās, ka šova kameru klātbūtne tikai pasliktināja situāciju.

Skandāls šovā

Vietējie iedzīvotāji un šova fani jau sākuši spekulēt, vai Gluzunovu attiecībām patiešām ir nākotne. Pāra nesaskaņas lika raudzīties uz viņiem ar citu skatupunktu, un sabiedrībā sākusi izplatīties diskusija par to, vai šī romantiskā atpūta ir bijusi veiksmīga vai arī izgāzusies.

Sabiedrības reakcija

Socālie mediji uzliesmoja ar komentāriem par Gluzunoviem, kur fani pauda bažas par pāra attiecībām. Var tikai gaidīt nākamo šova epizodi, lai uzzinātu, vai Elīna un Artjoms spēs sakārtot savas attiecības vai arī atvērs jaunu kašķu nodaļu viņu dzīvē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas