Viegls sautējums ar vistu un dārzeņiemReceptes
Foto un virsraksts: NRA
  • 2024. gada 30. septembris 18:03
  • NRA
  • 12

Viegls sautējums ar vistu un dārzeņiem

Gatavojiet vieglu sautējumu ar vistu un dārzeņiem

Ja šovasar vēl neesat pagatavojis šo maigo un gardo ēdienu, tad pasteidzieties! Sezonālie dārzeņi, īpaši jaunie, jau sāk iet mazumā, tāpēc ir pēdējais brīdis izbaudīt viņu svaigumu. Viegls sautējums ar vistu un dārzeņiem ir ne tikai garšīgs, bet arī veselīgs risinājums, kas lieliski piemērots ģimenes vakariņām.

Populāra recepte visā pasaulē

Šī sautējuma recepte ir pazīstama dažādās valstīs un ir kļuvusi par iecienītu daudzu saimnieču vidū. Iemesls tam ir vienkāršs – šis ēdiens ir gards, maigs un neprasa īpašas kulinārijas prasmes. Pat iesācēji virtuvē var viegli tikt galā ar šādu recepti, kas ir ideāli piemērota, lai pagatavotu sērfotāju vai viesu pulku.

Galvenās sastāvdaļas

Šāds sautējums vislabāk izdosies, izmantojot vistas fileju, kas ir samērā liesa un ātri pagatavojama. Papildus vistas gaļai nebūs jāiztiek bez sezonāliem dārzeņiem, piemēram, cukīni, burkāniem, paprikām un tomātiem. Šie dārzeņi ne tikai pievieno krāsu un garšu, bet arī palīdz saglabāt ēdiena vieglumu un veselīgumu.

Vienkārša gatavošana

Sautējuma pagatavošana ir ātra un ērta. Piemēram, viss, kas Jums jādara, ir sagriezt dārzeņus un vistas fileju, apcept tos uz pannas ar nedaudz eļļas, pievienot garšvielas un ļaut visam sautēties līdz gatavībai. Rezultāts ir sulīgs un aromātisks ēdiens, kam var pievienot rīsus, kartupeļus vai maizes šķēles.

Neaizmirstiet par jaunību

Lai gan šoruden noteikti ir vērts izmēģināt dažādas jaunības garšas, šis vieglais sautējums noteikti jāpievieno Jūsu ikdienas ēdienkartei. Ne tikai tā vieglums un garša, bet arī veselīgās sastāvdaļas padara to par lielisku izvēli ikvienam, kas vēlas būt veselīgs un saglabāt formu, vienlaikus baudot gardas maltītes. Tātad, ja vēl neesat piemeklējis recepti šim vasaras laikam, ņemiet vērā šo vieglo sautējumu ar vistu un dārzeņiem – tas noteikti nesīs jums prieku un garšīgu pieredzi virtuvē!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas