WRC veterāns Sordo varētu kļūt par vienu no "Hyundai" komandas vadītājiemMotoru sports — Rallijs
Foto un virsraksts: Sportacentrs

WRC veterāns Sordo varētu kļūt par vienu no "Hyundai" komandas vadītājiem

Vēsturiskais maiņas brīdis "Hyundai Motorsport"

Veterāns rallijā Dani Sordo, kurš ir pazīstams ar saviem izciliem sasniegumiem, varētu kļūt par jauno vadītāju "Hyundai Motorsport" komandā. Šī informācija nāk pēc tam, kad kļuvis zināms, ka Sirils Abitebūls nākamgad vairs nebūs pilna laika komandas vadītājs.

Abitebūla aiziešana un jauno iespēju sākums

Sirils Abitebūls ir bijis "Hyundai Motorsport" komandas vadošā figūra, tomēr viņa aiziešana rada iespējas jaunām sejām, un Dani Sordo izskatās pēc loģiskas izvēles. Abitebūls vairs neturpinās pilna laika amatu, un tas rada nepieciešamību pēc kāda, kas varētu ņemt uz sevi lielāku atbildību.

Sordo jaunās iespējas

Danijs Sordo, kurš ir pieredzējis pilots un ir labi zināms Rallija Pasaules čempionāta aprindās, jau ir uzsācis pārrunas ar "Hyundai" vadību, tostarp esot apmeklējis Seulu. Viņa pieredze un izpratne par komandas darbību noteikti varētu būt liela priekšrocība, strādājot komandas vadībā.

Nākotnes izaicinājumi un iespējas

Ja Sordo pieņem jauno lomu, tas nenozīmēs tikai jaunu posmu viņa karjerā, bet arī iepriekš nebijušus izaicinājumus. Viņam būs jāpārvērš sava pieredze par stratēģisku domāšanu, kas varētu palīdzēt "Hyundai Motorsport" komandas attīstībā un panākumos nākotnē. Šī pāreja rada cerības uz augstākām ambīcijām un jauniem sasniegumiem rallija pasaulē. Seko līdz šīm notikumu attīstībām, jo tās varētu būt nozīmīgas ne tikai Sordo, bet arī visai "Hyundai" komandai.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas