1. novembrī uz Čehova teātra lielās skatuves gaidāms Moljēra “Tartifs”Latvijas ziņas
Foto un virsraksts: PRESS

1. novembrī uz Čehova teātra lielās skatuves gaidāms Moljēra “Tartifs”

Izcils notikums Rīgas teātra mākslā

1. novembrī uz Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātra lielās skatuves gaidāma neaizmirstama izrāde – franču dramaturga Moljēra slavenā luga “Tartifs”. Šī izrāde solās kļūt par spilgtu notikumu Latvijas teātra vidē, piesaistot skatītāju uzmanību ar tās aktuālo tematu un izcilo izpildījumu.

Režisora Sergeja Golomazova rokraksts

Izrādes režisors Sergejs Golomazovs ir pazīstams ar savu spēcīgo un radošo pieeju, kas ļauj papildināt klasiskos darbus ar mūsdienīgu skatījumu. Golomazovs jau iepriekš ir guvis atzinību par savām izrādēm un šoreiz viņš sola radīt dinamisku un emocionāli bagātu interpretāciju, kas izcels gan komēdijas, gan traģēdijas elementus.

Moljēra mantojums un spēks mūsdienās

“Tartifs” ir izteikts darbs, kas pētī hipokriziju un masku, ko cilvēki nēsā sabiedrībā. Moljēra humors un asprātība joprojām ir aktuāli, un šo lugas tēmas, kas saistītas ar cilvēku attiecībām un sabiedrības normām, ir viegli sasaistāmas ar mūsdienu realitāti. Skatītāji tiek aicināti atklāt sevi un apkārtējo pasauli caur šīs izcilo autora radīto dramaturģiju.

Neaizmirstama pieredze teātra apmeklētājiem

Gaidāmā izrāde “Tartifs” sola būt ne tikai izklaidējoša, bet arī dziļi aizraujoša pieredze. Rīgas teātra cienītājiem šī izrāde būs lieliska iespēja izbaudīt augstākās klases mākslu, ko piedāvā gan izcili aktieri, gan radošā komanda. Ieeja izrādē jau tagad ir pieejama, un iepriekšējā pieredze liecina, ka šādi pasākumi vienmēr rada lielu interesi un apmeklējumu. Aicinām visus teātra mīļotājus 1. novembrī apmeklēt Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātri un gūt jaunu skatījumu uz Moljēra neviennozīmīgo un dziļo darbu!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz PRESS portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas