3x3 U18 meiteņu izlase PK noslēdz ar zaudējumiem visās spēlēs

Latvijas U18 meiteņu 3x3 izlase noslēdz Pasaules kausu ar zaudējumiem

Šodien Ungārijas pilsētā Debrecenā Latvijas U18 meiteņu 3x3 basketbola izlase piedzīvoja trešo zaudējumu Pasaules kausa apakšgrupā, kas nozīmēja viņu izstāšanos no turnīra. Ar rezultātu 16:19 mūsējās piekāpās Polijas komandai, kas deva spēcīgu triecienu Latvijas cerībām izkļūt no grupas.

Vēl viena neveiksme pret Ēģipti

Drīz pēc tam Latvijas izlase aizvadīja otro spēli pret Ēģipti, taču arī šeit viņas nespēja gūt panākumus. Arī šajā mačā Latvijas komanda zaudēja – rezultāts 13:15. Tas apstiprina diezgan grūto sacensību gaitu un liecina par nepieciešamību uzlabot komandas sniegumu nākotnē.

Mantojums un nākotnes perspektīvas

Šie zaudējumi ir vērā ņemams pārbaudījums mūsu jaunajām talantēm, taču, neskatoties uz diviem zaudējumiem, ir jārealizē nākotnes plāni un jāturpina attīstība. Treneru kolektīvam jāizdara secinājumi par sniegumu un jāturpina strādāt, lai Latvijas sieviešu basketbols varētu sasniegt augstākus mērķus starptautiskajā arēnā. Lai arī šis turnīrs noslēdzās ar zaudējumiem, ir svarīgi atcerēties, ka katra sacensība sniedz vērtīgu pieredzi jaunajiem spēlētājiem, kas nākotnē var palīdzēt sasniegt labākus rezultātus.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas