3x3 U18 meiteņu izlase PK piekāpjas Polijai un zaudē izredzes izkļūt no grupas

Latvijas U18 izlase piedzīvo trešo zaudējumu

Šodien, 3x3 Pasaules kausā basketbolā U18 vecuma grupā, Latvijas meiteņu izlase piedzīvoja kārtējo neveiksmi, šoreiz ar rezultātu 16:19 piekāpjoties Polijai. Šis ir trešais zaudējums apakšgrupā un, diemžēl, tas nozīmē, ka Latvijas komandai vairs nav iespēju izkļūt no grupas.

Spēles gaita un rezultāti

Spēle pret Poliju bija spraiga un emocionāla, abām komandām cenšoties izcīnīt uzvaru, tomēr Latvijas meiteņu sniegums atkal nebija pietiekams. Pirmajā puslaikā komandas cīnījās plecu pie pleca, taču otro puslaiku Polijas izlase aizvadīja daudz efektīvāk, gūstot nepieciešamos punktus, kas deva viņām pārsvaru.

Pēdējā spēle pret Ēģipti

Neskatoties uz zaudējumiem, Latvijas U18 meiteņu izlasei ir jāizdara viss iespējamais savas godības aizsardzībai, jo šovakar viņām būs jāspēlē pret Ēģipti. Šī spēle būs būtiska ne tikai turnīra noslēgumam, bet arī komandas garam un motivācijai nākotnē. Cik daudz meitenes gatavas pacelties un cīnīties pēdējā spēlē, tas būs redzams drīz.

Secinājumi un nākotnes perspektīvas

Galu galā, Latvijas U18 izlases meitenēm ir jāizvērtē šī pieredze, lai no tās mācītos un uzlabotu savu sniegumu nākamajos turnīros. Izlases treneriem un organizatoriem būs jāpievērš uzmanība komandas attīstībai un jauno talantu izaugsmei, lai nodrošinātu veiksmīgāku nākotni 3x3 basketbolā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas