Ābols vasarā saņēmis piedāvājumu strādāt Dānijā

Artis Ābols saņem piedāvājumu no Dānijas kluba

Optibet Hokeja līgas vicečempiones "Zemgale"/LBTU galvenais treneris Artis Ābols šodien atklāja, ka vasarā ir saņēmis piedāvājumu strādāt vienā no vadošajiem hokeja klubiem Dānijā. Šis piedāvājums liecina par Ābola nostiprināto pozīciju hokeja aprindās, kā arī par interesi, ko viņa profesionālās prasmes izsauc arī ārpus Latvijas robežām.

Neveiksmīgas sarunas

Neskatoties uz piedāvājumu, Ābols atklāja, ka puses nav izdevies vienoties. Viņš nenosauca konkrētus iemeslus, kāpēc sarunas nav vainagojušās ar panākumiem, taču uzsvēra, ka joprojām ir apmierināts ar savu darbu "Zemgalē" un plāno turpināt sekmīgi strādāt ar komandu nākamajās sezonās.

Ābola ietekme uz "Zemgali" un Latvijas hokeju

Artis Ābols šajā sezonā ir pierādījis sevi kā izcils stratēgs un treneris, kas spēj izveidot konkurētspējīgu komandu. Viņa vadībā "Zemgale" ir sasniegusi vairākus panākumus, un komanda ir kļuvusi par vienu no spēcīgākajām Latvijas hokeja līgā. Ābola pieredze un redzējums noteikti ir devis būtisku ieguldījumu Latvijas hokeja attīstībā.

Nākotnes iespējas

Lai arī Dānijas kluba piedāvājums netika pieņemts, Ābols vēl joprojām ir jaunajās iespējās. Hokeja pasaule ir dinamiska, un ir iespējams, ka nākotnē viņam būs citas iespējas strādāt ārzemēs. Hokeja fani un eksperti nezina, kādus jauninājumus nākotne nesīs, bet ir skaidrs, ka Ābola talants un profesionalitāte ir neaizstājami Latvijas hokeja izgaismošanas ceļā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas