Ābolu‑jogurta mussa kūka bez cepšanasReceptes
Foto un virsraksts: TV3
  • 2024. gada 12. oktobris 12:07
  • TV3
  • 8

Ābolu‑jogurta mussa kūka bez cepšanas

Radošas idejas ābolu izmantošanai

Ja esat aptrūkušies ideju, ko vēl pagatavot no sezonas āboliem, tad jums ir laiks iepazīties ar Māras Ziemeles radošo piedāvājumu. Šoreiz viņa dalās ar unikālu un garšīgu recepti, kas ne tikai iepriecinās jūsu ģimeni, bet arī pārsteigs ciemiņus – ābolu-jogurta mussa kūka bez cepšanas.

Receptes priekšrocības

Šī kūka ir ideāla izvēle karstajā vasaras laikā, kad nevēlaties sildīt krāsni. Turklāt tās pagatavošanai nepieciešami vienkārši un viegli pieejami ingredi plains, kas ļauj mājas saimniecēm ātri radīt gardu desertu. Kā jau ierasts Māras receptēs, šī kūka sola būt gan sāta, gan garšas baudījums, kas patīkami pārsteigs visus, kas to nogaršo.

Pasniegšanas ieteikumi

Kad kūka ir pagatavota, varat to pasniegt ar svaigiem āboliem un nedaudz kanēļa, lai papildinātu garšas. Šī kūka lieliski iederas gan svinību galdā, gan ikdienas desertu izvēlē, un noteikti kļūs par iecienītu visā ģimenē.

Apgūstiet recepti!

Māras Ziemeles ēdienu blogs @edamskaisti piedāvā detalizētu recepti, kas palīdzēs jums soli pa solim sagatavot šo gardo delikatesi. Izmantojiet iespēju pievienot savus iecienītākos riekstus vai augļus, lai padarītu šo desertu vēl radošāku. Negaidiet vairs! Laiks ķerties pie gatavošanas un pārsteigt savus mājiniekus ar šo ābolu-jogurta mussa kūku bez cepšanas!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas