Ādaži aicina uz laikmetīgo brīvdabas "Kukü tirgu"Afiša
Foto un virsraksts: TV3
  • 2024. gada 2. augusts 11:51
  • TV3
  • 12

Ādaži aicina uz laikmetīgo brīvdabas "Kukü tirgu"

Ērti ikvienam – Kukü tirgus Ādažos

Ādaži aicina visus interesentus uz īpašu notikumu, kas notiks sestdien, 3. augustā, no plkst. 10.00 līdz plkst. 16.00. Laikmetīgais brīvdabas Kukü tirgus solās būt ne tikai lieliska vieta iepirkšanās baudīšanai, bet arī iespēja piedalīties radošā un dinamiskā kultūras pieredzē.

Kāds ir tirgus piedāvājums?

Kukü tirgus apakšvirsraksti ir daudzveidības un oriģinalitātes sauklis. Apmeklētāji var gaidīt plašu lokāciju ar vietējiem ražotājiem, māksliniekiem un amatniekiem, kuri piedāvās savus produktus. Tirgus būs daļa no vietējās kopienas stiprināšanas, sniedzot iespēju piepirkt unikālas preces, kas iepriecinās gan pašu, gan kā dāvanu.

Kultūras pasākumi un izklaide

Lai radītu vēl patīkamāku atmosfēru, tirgus laikā notiks dažādi kultūras pasākumi. Plānotas mūzikas uzstāšanās un radošas darbnīcas, kurās varēs piedalīties ikviens apmeklētājs. Šādi pasākumi ne tikai izklaidēs, bet arī veicinās radošumu un iesaisti sabiedrībā.

Ceļojums uz Ādažiem

Ādaži, kas atrodas netālu no Rīgas, ir ērti sasniedzami ar sabiedrisko transportu vai personīgo auto. Tādēļ šī ir lieliska iespēja pievienoties lielajai kopienai, kas vienkopus pulcēsies, lai izbaudītu mākslas, kultūras un iepirkšanās burvību. Neaizmirstiet iezīmēt šo datumu savā kalendārā un pievienoties šai jautrajai dienai!

Secinājums

Visi, kas meklē kaut ko jaunu un interesantu, ir aicināti apmeklēt laikmetīgo brīvdabas Kukü tirgu Ādažos. Šis pasākums solās būt neaizmirstams, un tas sniegs iespēju ne tikai iepirkties, bet arī gūt iedvesmu un atpūtu. Nekavējieties un nāciet baudīt vasaras noskaņas Ādažos!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas