• 2024. gada 19. augusts 15:14
  • TV3
  • 16

Aicina pieteikties skatītājus šova "Ir talants!" atlašu filmēšanai

Paziņojums par talantu šova sākumu

Šoruden TV3 skatītājiem būs iespēja piedalīties aizraujošajā talantu šovā “Ir talants!”, kas solās būt viena no gaidītākajām izklaides programmām šajā sezonā. Šovs ļaus Latvijas talantīgākajiem māksliniekiem un izpildītājiem parādīt savas prasmes un sacensties titula iegūšanai.

Skatītāju pieteikšanās process

Ikvienam interesentam ir iespēja kļūt par šova skatītāju klātienē un būt klāt, kad tiks demonstrēti talantīgākie Latvijas cilvēki. Lai pieteiktos, skatītāji aicināti doties uz vietni tv3.lv/irtalants un reģistrēties dalībai atlašu filmēšanām, kas notiks 3., 4. un 5. septembrī. Šī ir lieliska iespēja ne tikai baudīt šovu, bet arī kļūt par liecinieku unikāliem talantiem un emocionālām brīvdienām.

Ko sagaidīt no šova?

Talantu šovs “Ir talants!” solās būt emocionāls un aizraujošs, piedāvājot dažādas izpildījuma formas – no dziedāšanas līdz dejai un pat unikālām mākslinieciskām izpausmēm. Žūrijā sēdīs nozares profesionāļi, kuri sniegs savus vērtējumus un atbalstu dalībniekiem, radot grandiozu atmosfēru visiem klātesošajiem.

Būsim kopā un atbalstīsim talantus

Šis ir brīnišķīgs brīdis atbalstīt un apliecināt Latvijas talantus, kā arī izbaudīt ko unikālu un oriģinālu. Neaizmirsti pieteikties un būt daļa no šī lieliskā pasākuma, kas noteikti paliks atmiņā uz ilgu laiku. Gaidām jūs klātienē talantu šovā “Ir talants!”!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas