"airBaltic" sola augstākā līmeņa pieredzi visos lidojumos – pagaidām pārtrauks lidmašīnu nomuEkonomika
Foto un virsraksts: Delfi

"airBaltic" sola augstākā līmeņa pieredzi visos lidojumos – pagaidām pārtrauks lidmašīnu nomu

airBaltic paziņo par lidmašīnu nomas pārtraukšanu

Latvijas nacionālā aviokompānija "airBaltic" ir paziņojusi, ka gaidāmajā ziemas sezonā no 27. oktobra pārtrauks lidmašīnu nomu no citiem aviopārvadātājiem, kas līdz šim palīdzēja nodrošināt uzņēmuma operatīvo darbību. Šī izmaiņa tiek īstenota, lai uzlabotu lidojumu kvalitāti un klientu pieredzi.

Augstākā līmeņa pieredze

"airBaltic" vadība uzsver, ka lēmums par lidmašīnu nomas pārtraukšanu ir daļa no uzņēmuma stratēģijas nodrošināt augstākā līmeņa pakalpojumus visos lidojumos. Aviokompānija plāno koncentrēties uz savu floti un pakalpojumu uzlabošanu, kas ietver jauno lidmašīnu iegādi un lidojumu grafikā pārskatīšanu.

Komforts un kvalitāte

Ar šo soli "airBaltic" vēlas nodrošināt saviem pasažieriem vēl labāku komfortu un stabilitāti. Uzņēmums sola, ka pilota mācības, pasažieru apkalpošana un citi lidojumu aspekti tiks uzturēti augstā līmenī, kas ļaus pasažieriem izbaudīt drošus un patīkamus lidojumus.

Reakcija no klientiem un tirgus

Aviokompānijas lēmums ir saņēmis jauku atsaucību no klientiem, kuri novērtē to, ka "airBaltic" aktīvi strādā pie savu pakalpojumu kvalitātes uzlabošanas. Tirgus analītiķi prognozē, ka šāds solis varētu nostiprināt uzņēmuma pozīcijas Baltijas reģionā un piesaistīt jaunus klientus, kas meklē uzticamu un kvalitatīvu aviopārvadājumu pakalpojumu.

Nākotnes perspektīvas

Gaidāmās izmaiņas dod "airBaltic" iespēju pilnībā koncentrēties uz savu floti, turpinot paplašināt lidojumu maršrutus un uzlabot iekšējo efektivitāti. Uzņēmums iecerējis ieviest jaunas inovācijas, kas vēl vairāk uzlabos klientu pieredzi un palīdzēs nostiprināt savu statusu kā vadošajai lidsabiedrībai Baltijā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas