"airBaltic" uzsāk sadarbības lidojumus ar Kanādas nacionālo aviokompānijuEkonomika
Foto un virsraksts: TV3
  • šodien 17:32
  • TV3
  • 5

"airBaltic" uzsāk sadarbības lidojumus ar Kanādas nacionālo aviokompāniju

Jauna lidojumu sadarbība

Latvijas nacionālā lidsabiedrība “airBaltic” ir oficiāli paziņojusi par sadarbības lidojumu vienošanās uzsākšanu ar Kanādas nacionālo aviokompāniju “Air Canada”. Šis solis atklāj jaunas iespējas ceļotājiem starp Latviju un Kanādu, piedāvājot ērtākas savienojumu iespējas.

Transatlantiskā sasaiste

Sadarbība ar “Air Canada”, kas sāksies trešdien, 24. oktobrī, ļaus ceļotājiem gūt labumu no uzlabotas transatlantiskās pieejamības un ērtākas lidojumu plānošanas. “airBaltic” ceļotājiem tagad būs iespēja izmantot “Air Canada” lidojumus uz vairākām Kanādas pilsētām, kā arī uz citiem galamērķiem, kas tiek apkalpoti ar šo aviokompāniju.

Uzlabota klientu pieredze

“airBaltic” izpilddirektors Arturs Auzins uzsver, ka šī sadarbība ir nozīmīga gan Latvijas, gan Kanādas ceļotājiem: “Mēs esam lepni par jaunām iespējām, ko šī sadarbība sniedz mūsu klientiem. Mēs esam apņēmušies nodrošināt labāko pieredzi saviem pasažieriem.”

Ceļo bez liekām raizēm

Sadarbība ar “Air Canada” ne tikai uzlabos lidojumu iespējas, bet arī ļaus ceļotājiem vieglāk administrēt savas ceļojumu plānus, piedāvājot vienotu biļešu rezervēšanas sistēmu. Tas nozīmē, ka ceļotāji varēs viegli apvienot lidojumus no Rīgas uz Toronto, Vankūveru un citiem Kanādas galamērķiem.

Nākotnes perspektīvas

Paredzams, ka šī sadarbība veicinās uzņēmējdarbības kontaktus un tūrismu starp Latviju un Kanādu, kā arī nostiprinās “airBaltic” pozīciju starptautiskajā aviācijas tirgū. Ar jauno partnerību “airBaltic” apstiprina savu apņemšanos paplašināt lidojumu tīklu un piedāvāt saviem klientiem plašākas iespējas ceļojumiem visā pasaulē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas