Mūžībā devies bijušais Latvijas izlases galvenais treneris Haralds VasiļjevsHokejs
Foto un virsraksts: Delfi

Mūžībā devies bijušais Latvijas izlases galvenais treneris Haralds Vasiļjevs

Haralda Vasiļjeva mūžs un ieguldījums hokejā

Trešdien, 72 gadu vecumā, mūžībā devās bijušais Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Haralds Vasiļjevs. Šo skumjo ziņu paziņojusi Latvijas hokeja federācija, atgādinot par viņa nozīmīgo ieguldījumu Latvijas hokeja attīstībā un popularizēšanā.

Trenera karjera un panākumi

Vasiļjevs bija pazīstams hokeja profesionālis, kurš ne tikai vadīja Latvijas izlasi, bet arī piesaistīja jaunus talantus un attīstīja hokeju visā valstī. Viņš bija galvenais treneris Latvijas izlasē 1991. un 1993. gadā, kā arī strādāja dažādos klubos, palīdzot izcīnīt daudzas uzvaras un godalgas.

Atsauksmes no sporta sabiedrības

Latvijas hokeja sabiedrība izsaka dziļu līdzjūtību Vasiļjeva ģimenei un tuvākajiem cilvēkiem. Daudzi hokeja spēlētāji un treneri, kas strādājuši kopā ar Vasiļjevu, atzinuši viņa ietekmi uz savu karjeru un hokeja attīstību Latvijā.

Atceroties mantojumu

Haralda Vasiļjeva atmiņa dzīvot turpinās, un viņa ieguldījums Latvijas hokeja vēsturē paliks neizdzēšams. Viņš ir atstājis būtisku mantojumu, kuru novērtēs ne tikai pašreizējie hokejisti, bet arī nākamās paaudzes. Mēs atcerēsimies viņu kā lielu treneri un hokeja entuziastu, kuru mīlestība pret sportu iedvesmoja daudzus.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas