Aizpuram 31 punkts, Latvijas kadeti neizglābjas no -21 un spēlēs par 7. vietu

Latvijas U16 komandas karjeras posms Grieķijā

Latvijas U16 puišu basketbola izlase, kas šobrīd piedalās Eiropas čempionātā Grieķijā, šodien piedzīvoja otro zaudējumu šajā turnīrā. Spēlē pret Izraēlu Latvija cieta sakāvi ar rezultātu 72:78, kas lika kadetiem meklēt iespējas izcīnīt 7. vietu turnīra noslēguma spēlē.

Spēles gaita un izšķirošais moments

Mačs pret Izraēlu izcēlās ar sīvu konkurenci un intensīvu spēli. Latvijas izlasei nebija viegli iekarot laukumu, un, neskatoties uz centieniem, viņi nespēja pilnībā atgūties no -21 punktu deficīta. Tomēr komanda nezaudēja cerību līdz pat pēdējām sekundēm, demonstrējot apbrīnojamu cīņas sparu un komandas saliedētību.

Par 7. vietu pret Turciju

Ņemot vērā šajā turnīrā gūtās pieredzes, nākamais izaicinājums Latvijas kadetiem būs cīņa par 7. vietu pret Turcijas izlasi. Jau iepriekš Latvijas komanda ir uzvarējusi Turciju, tādēļ gaidāma spēle solās būt interesanta un intensīva. Spēle notiks paralēli turnīra noslēgumam, un komanda apņemšanās ir izcīnīt uzvaru un noslēgt turnīru ar pozitīvām emocijām.

Noslēguma domas

Lai gan turnīra sākums neizskatās tik spoži, Latvijas U16 izlases sniegums ir parādījis viņu potenciālu un attīstību. Spēle pret Turciju būs lieliska iespēja apstiprināt savas spējas un sniegt vēlus priecīgus mirkļus līdzjutējiem. Basketbola entuziasti gaida, lai redzētu, kā kadeti spēs pacelties no šīs situācijas un pacīnīties par uzvaru.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas