Aktieri Andris Bērziņš, Edgars Pujāts un Imants Strads apvienojušies koncertprogrammā "Nerātnie joki un dziesmas"Afiša
Foto un virsraksts: TV3
  • 2024. gada 26. septembris 13:02
  • TV3
  • 20

Aktieri Andris Bērziņš, Edgars Pujāts un Imants Strads apvienojušies koncertprogrammā "Nerātnie joki un dziesmas"

Koncerta programma "Nerātnie joki un dziesmas" pie skatītājiem

Šoruden Latvijā gaidāma jauna un emocionāla koncertprogramma "Nerātnie joki un dziesmas", kas iepriecinās skatītājus visā valstī. Šajā programmā apvienojušies trīs populāri aktieri – Andris Bērziņš, Edgars Pujāts un Imants Strads, kuri ar savu šarmu un humoru solās radīt neaizmirstamu atmosfēru.

Kreatīvais trio: Andris Bērziņš, Edgars Pujāts un Imants Strads

Andris Bērziņš, kurš ir labi zināms ar savām komiskajām lomām teātrī un televizijā, piedāvās skatītājiem gan smieklus, gan sirsnīgas mirkļus. Edgars Pujāts, kurš ir ieguvis atzinību kā talantīgs aktieris un izpildītājs, pievienos savus mūziķa talantus, savukārt Imants Strads, pazīstams ar savām dinamiskajām uzstāšanām, sniegs enerģiju un kaislību.

Muzikālais pavadījums no grupas "ARMaestro"

Par muzikālo pavadījumu koncertprogrammas laikā gādās grupa “ARMaestro”, ko vada talantīgais Anatolijs Livča. Šī grupa nodrošinās muzikālu fonu, kas uzsvērs un papildinās aktieru sniegumu, radot īpašu atmosfēru un liekot skatītājiem justies kā daļai no šī izklaidējošā notikuma.

Datumi un vietas koncertiem

Nutiek aicināti visi interesenti, un koncerti notiks plašā mērogā visā Latvijā. Precīzi datumi un vietas vēl tiks izziņoti, bet jau tagad ir skaidrs, ka šī būs unikāla iespēja piedzīvot teatralizētu izklaidi, kas pārsteigs un uzjautrinās skatītājus.

Pēdējie vārdi

“Nerātnie joki un dziesmas” solās būt ne tikai jautrs pasākums, bet arī brīnišķīgs veids, kā pavadīt vakaru kopā ar ģimeni un draugiem. Sekojiet līdzi jaunumiem par gaidāmo koncertprogrammu un neizlaidiet iespēju izbaudīt šo aktieru un talantīgo muzikantu kopdarbu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas