Aktrise Dženifera Lorensa gaida savu otro bērniņuIzklaide
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

Aktrise Dženifera Lorensa gaida savu otro bērniņu

Aktrises dzīvesprieks pieaug

Dženifera Lorensa, populārā amerikāņu aktrise un režisore, ir paziņojusi, ka gaida savu otro bērniņu. Šīs ziņas ir izraisījušas prieku ne tikai viņas faniem, bet arī visā Holivudā, kur viņa ir pazīstama ne tikai ar savām lomām filmās, bet arī ar savu harismu un šarmu.

Cikla "Mammam" turpinājums

Lorensas pirmā meitiņa, kuru viņa laida pasaulē 2022. gadā, ir bijusi lielisks papildinājums viņas un vīra, mākslinieka un restorāna īpašnieka Kuka Mārkalda ģimenē. Tagad, sagaidot otro bērnu, viņa dalās savās emocijās un sajūtās, kas raksturo šo nopietno un skaisto laiku viņas dzīvē.

Kariere un personīgā dzīve

Neskatoties uz aktīvo karjeru Holivudā, kurās iesaistījusies dažādās lomās, Dženifera vienmēr ir uzsvērusi ģimenes nozīmi. Viņas izvēle dalīties ar šīm personīgajām ziņām apliecina, cik svarīga viņai ir līdzsvarota dzīve starp mākslu un mājām. Dženifera, kuras pēdējā filma "No Hard Feelings" atzīta par panākumu, turpinās attīstīt savu karjeru, kas ir nesaraujami saistīta ar viņas personīgo dzīvi. Viņas nākotne izskatās spilgta ne tikai kā aktrisei, bet arī kā mātei, kas drīz varēs priecāties par otro bērniņu. Mēs turpināsim sekot līdzi šīs talantīgās aktrises gaitām!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas