Ar divām izrādēm Rīgā pie skatītājiem atgriezīsies Valmieras vasaras teātra festivālā tapusī izrāde Kristāla bērniZiņas
Foto un virsraksts: Diena

Ar divām izrādēm Rīgā pie skatītājiem atgriezīsies Valmieras vasaras teātra festivālā tapusī izrāde Kristāla bērni

Valmieras Vasaras Teātra Festivāls atgriežas Rīgā

Ar prieku paziņojam, ka Rīgā atkal būs skatāma Valmieras vasaras teātra festivālā tapusī izrāde _Kristāla bērni_. Šī izrāde ir ieguvusi lielu skatītāju atsaucību un drīzumā, 11. un 12. novembrī, pulcēs auditoriju Tallinas ielas kvartālā, Angārā.

Izrādes būtība un autori

Režisora Elmāra Seņkova vadībā radītā izrāde _Kristāla bērni_ attēlo jaunas paaudzes stāstus, kas pievēršas viņu ikdienai, sapņiem un izaicinājumiem. Izrāde satur gan individuālas, gan kolektīvas pieredzes, kas ir tuvas un atpazīstamas daudziem jauniešiem.

Datumi un vieta

Izrāde notiks 11. un 12. novembrī plkst. 19.00. Pasākums notiks Tallinas ielas kvartāla unikālajā vidē, kas būs lielisks fons šai nozīmīgajai izrādei. Aicina visus interesentus iegūt biļetes laicīgi, jo šāda iespēja var būt ierobežota.

Skatītāju atsauksmes un gaidas

Pēdējā Valmieras vasaras teātra festivāla laikā izrāde _Kristāla bērni_ guva plašu popularitāti, un skatītāji izteica sajūsmu par tās emocionālo dziļumu un visaptverošo skatījumu uz jaunību. Šīs izrādes atgriešanās Rīgā ir lieliska iespēja tiem, kuri to nespēja noskatīties festivālā vai vēlas atkal apmeklēt šo neaizmirstamo pieredzi.

Noslēgums

Valmieras vasaras teātra festivāls ir izveidojis iespēju jaunajiem talantiem izpausties, un izrāde _Kristāla bērni_ ir tā spilgtākais piemērs. Neaizmirstiet rezervēt savu vietu šajā unikālajā kultūras notikumā, kas noteikti sniegs daudz emociju un pārdomu par mūsdienu jauniešu dzīvi.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Diena portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas