Ar otro lielāko dalībnieku skaitu sākusies projekta "Sporto visa klase" 11. sezonaCiti sporta veidi
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Ar otro lielāko dalībnieku skaitu sākusies projekta "Sporto visa klase" 11. sezona

Oficiālais atklāšanas pasākums Jelgavā

Šodien, 18. oktobrī, Zemgales Olimpiskajā centrā, Jelgavā, ar vērienīgu atklāšanas pasākumu tika oficiāli uzsākta Latvijas Olimpiskās komitejas projekta "Sporto visa klase" 11. sezona. Šis projekts, kas veicina sportiskas nodarbes skolēnu vidū, ir kļuvis par iedvesmojošu platformu, kas motivē bērnus iesaistīties fiziskās aktivitātēs.

Dalībnieku skaits sasniedz jaunus augstumus

Jauno 2024./2025. gada mācību sezonu uzsākušas 355 klases no 106 skolām, iesaistot iespaidīgus 7100 bērnus. Šis sezonas dalībnieku skaits ir otrais lielākais projekta vēsturē, kas norāda uz pieaugošo interesi par sportu un fizisko aktivitāti Latvijā.

Projekta mērķi un nozīme izglītībā

Projekts "Sporto visa klase" ir vērsts uz bērnu veselību un aktīvu dzīvesveidu. Tas ne tikai nodrošina iespējas sportot, bet arī veicina komandas garu, disciplīnu un sociālo mijiedarbību. Šis projekts ir nozīmīgs solis izglītības jomā, palīdzot bērniem attīstīt ne tikai fiziskās, bet arī sociālās prasmes.

Atskatoties uz pagātnē

Pēdējo gadu laikā "Sporto visa klase" ir demonstrējusi ievērojamu izaugsmi, iepriecinot ne tikai skolēnus, bet arī skolotājus un ģimenes, kuri atbalsta bērnu aktivitātes. Šī projekta popularitāte apliecina, cik būtiski ir veidot vidi, kurā bērni var attīstīties fiziski un emocionāli.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas