Ar vērienīgu nedēļas nogali Smiltenes novadā noslēdzas pašmāju BMX sezonaRiteņbraukšana
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Ar vērienīgu nedēļas nogali Smiltenes novadā noslēdzas pašmāju BMX sezona

Sezonas noslēgums Smiltenes novadā

Ar vērienīgu nedēļas nogali Smiltenes novadā noslēdzās 2024. gada “Crystal Dent” BMX Latvijas kausa sezona. Deviņi posmi, kuros piedalījās labākie Latvijas BMX sportisti, noslēdzās “Silvas ziķeru” trasē. Šis notikums pulcēja ne tikai entuziastus, bet arī profesionāļus, kas pierādīja savas prasmes un cīņas sparu visā sezonā.

Triumfs Gustavam Puriņam

B15 – 16 grupā par uzvarētāju kļuva “BMX Rīga/RRS” sportists Gustavs Puriņš, kurš ar izciliem braucieniem neapšaubāmi pārsteidza gan skatītājus, gan konkurentus. Gustava sniegums šajā sezonā ir bijis izcils, un viņš ir pelnījis visus aplausus, ko saņēmis no faniem un atbalstītājiem.

Smiltenes novada kausa izcīņas sacensības

Svētdien “Silvas ziķeru” trasē norisinājās Smiltenes novada kausa izcīņas sacensības, kurās piedalījās pieci olimpieši. Šī gaisotne veicināja ne tikai sacensību kvalitāti, bet arī popularizēja BMX sportu Smiltenes novadā. Skatītājiem bija iespēja vērot augstas klases sporta sniegumu, kā arī sajūst olimpisko garu, kas valda šādās sacensībās.

BMX sporta nākotne Smiltenē

BMX sezona Smiltenes novadā bijusi ne tikai sacensību laiks, bet arī brīnišķīga iespēja nostiprināt kopienas garu un mīlestību pret šo sporta veidu. Ar katru gadu BMX popularitāte pieaug, un šāda veida pasākumi palīdz attīstīt talantus, veidojot jaunu sportistu paaudzi, kas nākotnē var pārstāvēt Latviju starptautiskajā arēnā. Smiltenes novads ar šāda veida aktivitātēm noteikti iegūst ne tikai sportistu, bet arī entuziastu uzmanību.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas