• 2024. gada 31. jūlijs 17:27
  • Delfi
  • 12

"Audi A6" turpmāk būs tikai un vienīgi elektrisks

Audi A6 elektriskā nākotne

Labā ziņa elektrisko automobiļu entuziastiem: leģendārais "Audi A6" turpmāk būs pieejams tikai un vienīgi elektriskā versijā. Šī būtiskā pāreja atspoguļo ne tikai kompānijas apņemšanos uz ilgtspējīgu attīstību, bet arī pasaules autoindustrijas virzību uz nulles emisiju risinājumiem.

Audi A6 e-tron debija

2021. gada Šanhajas auto izstādē pirmo reizi tika prezentēts "Audi A6 e-tron" konceptauto. Šī izstāde iezīmēja Audi ambiciozās plāna daļas sākumu, piedāvājot jaunu elektrisko tehnoloģiju un modernu dizainu, kas iemantoja apmeklētāju uzmanību. Tagad Audi oficiāli paziņo par "A6 e-tron" pieejamību tirgū, piedāvājot to kā "Sportback" un "Avant" versijas.

PPE elektroauto platforma

"Audi A6 e-tron" ir otrais modelis, kurš izgatavots uz jaunas Premium Platform Electric (PPE) elektroauto platformas. Pirmais modelis, kas tika ieviests, ir "Q6 e-tron". PPE platforma ļauj ne tikai radīt efektīvākus elektriskos automobiļus, bet arī piedāvā plašu telpu un augstas kvalitātes ražošanas iespējas, padarot automašīnas vēl pievilcīgākas.

Plakanas grīdas koncepcija

Viens no būtiskākajiem uzlabojumiem, ko piedāvā "Audi A6 e-tron", ir plakanas grīdas koncepcija. Šī inovācija nodrošina vairāk vietas salonā, uzlabojot braukšanas komfortu un padarot automobili par ideālu izvēli gan ikdienas pārvietošanai, gan garām ceļojumiem.

Pasūtīšana sākot no 2024. gada

Diemžēl, visiem aizrautīgajiem Audi faniem, uz konkrētajiem modeļiem – "A6 e-tron" un "S6 e-tron" – būs iespējams pasūtīt sākot ar 2024. gada oktobra vidu. Lai gan jāgaida, ir skaidrs, ka Audi ieceres ir ambiciozas un vērstas uz nākotni, kā arī ir gatavi piedāvāt saviem klientiem modernus un ilgtspējīgus risinājumus. Ar "A6 e-tron" neilgi pēc oficiālās izziņas, Audi turpina nostiprināt savu pozīciju elektroauto tirgū, likvidējot barjeras starp luksusa automašīnām un ilgtspējīgu transportu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas