• 2024. gada 31. augusts 05:05
  • Delfi
  • 8

Augusta pēdējā dienā kļūs vēsāks, vietām līs

Laika apstākļi svētdien, 31. augustā

Augusta pēdējā dienā Latvijā sagaidāmi vēsāki laikapstākļi, kas radīs jaunas sniegšanas sajūtas pirms rudens. Sestdien, 31. augustā, laika prognozes norāda uz mainīgu mākoņu daudzumu visā valstī, kā arī uz iespēju īslaicīgiem lietus brīžiem.

Rain and Thunderstorm Forecast

Centrālajos un austrumu reģionos, saskaņā ar Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sniegto informāciju, prognozēti īslaicīgi lietusgāzes. Vietām ir iespēja pat īsām pērkona negaisiem, kas var radīt satraucošus apstākļus dabā.

Temperatūras pazemināšanās

Līdz ar lietus un mākoņu palielināšanos sagaidāms, ka gaisa temperatūra samazināsies, tādējādi ļaujot iedzīvotājiem sajust vēsāku atmosfēru. Šī ir lieliska iespēja izbaudīt dabu un pavadīt laiku brīvā dabā, kamēr laiks to vēl atļauj.

Aktivitāšu plānošana

Lai gan laika apstākļi var būt neprognozējami, iedzīvotāji aicināti plānot savas aktivitātes atbilstoši prognozēm. Iespējams, ka gribēsiet sagatavoties negaidītiem laika apstākļiem un ņemt līdzi lietussargu, ja plānojat pavadīt laiku ārpus mājām.

Kopsavilkums

Augusta pēdējā diena solās būt vēsāka un ar mainīgu laikapstākļu dinamiku. Svarīgi sekot līdzi prognozēm un izdarīt pareizos plānus, lai svētdiena būtu pēc iespējas patīkamāka. Iedzīvotājus aicina būt uzmanīgiem, jo īpaši, ja sagadās pērkona negaisi.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas