Balcera ripa Cīrihei palīdz turēties pirmajā vietā, Krastenbergs iemet pagarinājumā, Daugaviņam 0+3Hokejs — Leģionāri
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Balcera ripa Cīrihei palīdz turēties pirmajā vietā, Krastenbergs iemet pagarinājumā, Daugaviņam 0+3

Šveices Nacionālās līgas jaunumi

Šveices Nacionālās līgas sacensības šogad ir īpaši saspringtas, un Cīrihes "Lions" komanda turpina dominēt savā grupā. Pēc astoņām aizvadītām spēlēm, komanda ir nopelnījusi 20 punktus, nostiprinoties kopvērtējuma pirmajā vietā. Pēdējā spēlē Cīrihes "Lions" izcīnīja uzvaru ar 3:2 pret "Davos".

Rūdolfa Balcera sniegums

Spēles pirmajā periodā Rūdolfs Balcers atklāja rezultātu, gūstot vārtus un izvirzot savu komandu vadībā. Ar šo vārtu guvumu Balcers turpina savu produktīvo sezonu, kurā viņš pēc astoņām spēlēm ir sasniedzis rezultātu 3+3. Viņa sniegums ir kļuvis par būtisku elementu Cīrihes panākumos.

Krastenberga izšķirošais vārtu guvums

Īpaši aizraujoša bija spēles izskaņa, kad cits latviešu hokejists, Guntis Krastenbergs, izcēlās ar vārtu guvumu pagarinājumā. Šis moments nodrošināja Cīrihes "Lions" papildus punktus un apstiprināja viņu nostabilizēšanos turnīra augšgalā.

Latviešu hokejistu ieguldījums

Arī citi latviešu hokejisti Šveicē turpina spīdēt. Jānis Daugaviņš, kurš šajā spēlē izcēlās ar trīs rezultatīvām piespēlēm, demonstrēja augstvērtīgu hokeju un sekmēja komandas spēli. Viņa sniegums apliecina, ka latviešu hokejisti kļūst par būtiskām figūrām starptautiskajā arēnā. Cīrihes "Lions" nākamā spēle būs vēl viena iespēja uzrādīt labāko sniegumu un turpināt cīņu par uzvarām Šveices Nacionālajā līgā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas