"Talsu NSS/Krauzers" turpina nevainojami – sestā uzvara sešās spēlēsFlorbols — Virslīga vīriešiem
Foto un virsraksts: Sportacentrs

"Talsu NSS/Krauzers" turpina nevainojami – sestā uzvara sešās spēlēs

Talsu NSS/Krauzers nevainojami turpina priekšā

ELVI florbola līgas vīriešiem līdere "Talsu NSS/Krauzers" šovakar, savā laukumā uzņemot komandu "Lielvārde/Fat Pipe", izcīnīja jau sesto uzvaru sešās spēlēs. Šis panākums apliecināja komandas stabilitāti un apņēmību cīnīties par augstākām vietām līgas tabulā, jo spēles rezultāts 9:4 apliecināja Talsu komandas dominanci.

Teicama komandas snieguma atslēga

Izcili spēlēja arī komandas treneris Artis Raitums, kuram izdevās sakrāt 3 (1+2) rezultativitātes punktus šajā mačā, kā arī Dilans Kronentāls, kuram arī 3 punkti (1+2) pierādīja viņa spēka klātbūtni laukumā. Šāda snieguma rezultātā "Talsu NSS/Krauzers" turpina pierādīt, ka ir nopietns cīnītājs par ELVI florbola līgas titulu.

Cēsu "Lekrings" beidzot pamet nogrimušo pozīciju

Ne mazāk pārsteidzoša ir Cēsu komandas "Lekrings" uzvara, kas, izcīnot otro panākumu jaunajā sezonā, ar 7:3 pieveica FK "Kurši" Liepājā. Uzvarētāju rindās teicami spēlēja Olafs Zvīnis, kurš sakrāja 5 (2+3) rezultativitātes punktus. Pēc šī panākuma "Lekrings" beidzot pameta turnīra tabulas pēdējo pozīciju, radot cerības uz labāku sniegumu turpmākajās spēlēs.

Kopējais turnīra stāvoklis

Pēc šī vakara spēlēm ELVI florbola līgas tabula turpina piedāvāt intrigas un pārsteigumus, jo "Talsu NSS/Krauzers" nonākuši saskaņā ar ambiciozām iecerēm, bet Cēsu "Lekrings" ar otro uzvaru beidzot doprinājusi skaļāku vēstījumu savām konkurentēm. Līdz nākamajām spēlēm florbola fani var būt droši, ka emociju netrūks, un vienmēr būs iespēja redzēt, kā komandas cīnās par saviem mērķiem.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas