Baltijas līgā Jēkabpils un Daugavpils duelis, bet RSU/MSĢ un VK "Jelgava" uzņems igaunietesVolejbols
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Baltijas līgā Jēkabpils un Daugavpils duelis, bet RSU/MSĢ un VK "Jelgava" uzņems igaunietes

Jēkabpils un Daugavpils duelī gaidāmas emocijas

Šovakar plkst. 19.00 Jēkabpilī notiks aizraujošs duelis “Cronimet” Baltijas Volejbola līgā vīriešiem, kurā tiksies SK “Jēkabpils lūši” un “Ezerzeme”/Daugavpils Universitāte. Abas komandas ir labi sagatavojušās šī vakara mačam un solās sniegt skatītājiem lielu spēles kvalitāti un emocionālu cīņu laukumā. Jēkabpils mērķis būs gūt uzvaru un saglabāt labas izredzes turpināt cīņu par augstajām vietām līgā.

Igaunijas komandu vizīte Latvijā

Nedēļas nogalē Latvijas volejbola fani varēs priecāties par divām spraigām spēlēm, kurās Rīgas Stradiņa Universitāte/Murjāņu Sporta ģimnāzija (RSU/MSĢ) un VK “Jelgava” uzņems Igaunijas komandas. Rīgas Stradiņa Universitātes komanda uzņems Tartu “Bigbank”, bet VK “Jelgava” cīnīsies pret Tallinas “Selver x TalTech”. Šīs spēles solās būt izaicinošas un interesantas, jo igauņu komandas pie Latvijā ieradīsies ar mērķi gūt uzvaras un pierādīt sevi spēcīgajā Baltijas līgā.

Gaida interesantas spēles un saspringtu sacensību

Arī nedēļas nogales mači noteikti sagādās daudz emociju gan spēlētājiem, gan līdzjutējiem. Igaunijas komandas ir pēdējos gados pierādījušas sevi kā nopietnas pretinieces, un Rīgas un Jelgavas komandām būs jāizturas stingri un koncentrēti, lai sasniegtu vēlamo rezultātu. Šis ir lielisks brīdis, lai gan volejbola entuziasti, gan sportisti izbaudītu vietējo sporta kultūru un attiecīgi atbalstītu savas komandas. Nāciet uz spēlēm, atbalstiet savējos un izbaudiet Baltijas līgas burvību!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas