Vai Barselonai savā laukumā izdosies lauzt "Bayern" uzlikto lāstu?Futbols — Eirokausi
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Vai Barselonai savā laukumā izdosies lauzt "Bayern" uzlikto lāstu?

UEFA Čempionu līgas trešā kārta

Šovakar UEFA Čempionu līgā gaidāmas astoņas izšķirošas spēles trešās kārtas ietvaros. Katalonijas futbola leģendas "Barcelona" sastapsies ar vienu no saviem vēsturiskajiem pretiniekiem - Minhenes "Bayern". Šis mačs solās būt vieni no galvenajiem notikumiem šajā kārtā, kā arī aizraujošs, mīlestību un kaisli raisošs duelis, kas pretiniekus pārvērš par sportiskām leģendām.

Vēsture runā pret Barselonu

Pēdējos gados "Barcelona" ir saskārusies ar iespaidīgu zaudējumu sēriju pret Vācijas grandu. Kopš 2013.gada, kad "Bayern" uzvarēja Barselonu ar skaudru 7:0 divu spēļu summā UEFA Čempionu līgā, Katalonijas klubs ir cietis vairāku pamatīgu zaudējumu, kas neapšaubāmi ir atstājis negatīvu ietekmi uz komandas psiholoģiju un spējas. Vai pēcpusdienas mačā uz mājas laukuma izdosies lauzt šo lāstu?

Hansi Fliks: vai viņš spēs mainīt spēles gaitu?

Minhenes "Bayern" galvenais treneris Hansi Fliks ir cienījams stratēģs, kuram ir bijusi iespēja izveidot spēcīgu komandu, pilnveidojot spēlētāju prasmes un izteikt pretenzijas uz uzvarām. Flika plāni un aizsardzības taktika šajā mačā būs izšķiroša, bet pie šāda apstākļa kam pats treneris būs jācīnās ne tikai ar "Barcelona" stiprajām pusēm, bet arī ar vēstures spiedienu, kas var ietekmēt komandas izpildījumu.

Spēlētāji un gaidāmās izmaiņas

"Barcelona" noteikti ieradīsies laukumā ar apņēmību un vēlmi pierādīt savu spēku. Spēlētāji, kas pēdējās spēlēs ir izrādījuši savu potenciālu, varētu būt atslēga šajā spēlē. Tie, kuriem būs iespēja izcīnīt uzvaru pret "Bayern", būs ne tikai ieguvuši paši sev, bet arī nostiprinājuši komandas garu.

Kopsavilkums un prognozes

Šodienas mačs starp "Barcelona" un "Bayern" noteikti būs emocionāls un saturīgs notikums, kas piesaistīs futbola fanus visā pasaulē. Vai "Barcelona" varēs lauzt uzlikto lāstu un gūt uzvaru savā laukumā? Vai "Bayern" spēs turpināt savu dominanci? Atbildes uz šiem jautājumiem uzzināsim jau drīzumā, kad pulksten 22:00 uzsāksies kaujas laukums.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas