Gobērs vienojas ar "Timberwolves" par trīs sezonām un 110 miljoniem dolāruNBA
Foto un virsraksts: TV3
  • šodien 12:39
  • TV3
  • 3

Gobērs vienojas ar "Timberwolves" par trīs sezonām un 110 miljoniem dolāru

Rūdijs Gobērs sausās sarunas par jauno līgumu

Francijas centra spēlētājs Rūdijs Gobērs šonedēļ oficiāli apstiprināja, ka ir panācis vienošanos ar Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubu Minesotas “Timberwolves” par līguma pagarināšanu. Šis jaunais darījums ir paredzēts uz trīs sezonām un tā kopējā vērtība ir 110 miljoni dolāru.

Līgums nostiprina Gobēra pozīciju komandā

Neskatoties uz iepriekšējiem izaicinājumiem sezonā, Gobērs ir palicis nepārspējams spēlētājs, kas spēj būt galvenais aizsardzības balsts savā komandā. Minesotas “Timberwolves” vadība skaidro, ka līguma pagarināšana ar tādu talantīgu spēlētāju kā Gobērs ir būtiska, lai komanda varētu uzlabot savu sniegumu un sasniegt labākas pozīcijas NBA čempionātā.

Fanu reakcija un gaidas

Basketbola fani uzreiz reaģēja uz ziņām par Gobēra līgumu, izsakot cerības, ka šis solījums nesīs pozitīvas pārmaiņas komandas sniegumā. Daudzi atzīmēja, ka Gobērs kā centra spēlētājs spēj piesaistīt arī citus basketbolistus, nostiprinot Minesotas “Timberwolves” konkurētspēju.

Gobēra karjera un nākotnes perspektīvas

Rūdijs Gobērs ir pazīstams kā viens no labākajiem aizsargiem NBA, un viņa ieraksts šajā līgā ir ievērojams. Arī turpmākajos gados viņam ir iespēja turpināt savu veiksmīgo karjeru, kļūstot par komandas līderi un ietekmīgu spēlētāju, tādējādi veicinot ne vien savas, bet arī komandas izaugsmi. Gobēra līguma iznākums ir liecinājums, ka Minesotas “Timberwolves” ir apņēmusies palielināt savu konkurētspēju un sasniegt augstākos rezultātus, un fani gaida, ko nākamās sezonas nesīs.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas