• 2024. gada 23. augusts 09:20
  • TV3
  • 15

Balvu novadā no ūdens izcelts bojāgājušais

Traģiska atklāšana Balvu novadā

Ceturtdien, 2023. gada 12. oktobrī, Balvu novada Baltinavas pagastā notika traģisks incidents, kad no ūdens izcelts bojāgājis cilvēks. Šī informācija tika apstiprināta no Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) puses, kas norādīja, ka notikums ir ne tikai šokējošs, bet arī izraisījis intensīvu bažas vietējās sabiedrības vidū.

Ūdens glābšanas operācija

VUGD operatīvi reaģēja uz izsaukumu par iespējamu notikušu nelaimi ūdenstilpē. Glābēji ieradās notikuma vietā un nekavējoties uzsāka darbības, lai izceltu bojāgājušo no ūdens. Šādas operācijas parasti prasa lielu precizitāti un komandas darbu, un šoreiz tas nebija izņēmums. Informācija par notikuma apstākļiem pašlaik tiek izmeklēta.

Sabiedrības reakcija

Pēc šī traģiskā notikuma, daudzi vietējie iedzīvotāji izteica savu šoku un nožēlu sociālajos tīklos. “Šādi notikumi liek apstāties un aizdomāties par drošību uz ūdens,” komentēja viens no iedzīvotājiem. Citas balsis aicina attiecīgās iestādes pārskatīt drošības pasākumus, kas attiecas uz ūdenstilpnēm, lai novērstu līdzīgus nelaimes gadījumus nākotnē.

Iestāžu izmeklēšana

Valsts policija un VUGD turpina izmeklēšanu par notikušo, meklējot papildu informāciju un apstākļus, kādā drāma aizsākās. Līdz šim nav sniegta informācija par bojāgājušā identitāti, taču ir skaidrs, ka tragēdijai ir dziļa ietekme uz vietējās kopienas morālo stāvokli. Šis notikums vēlreiz uzsvēris nepieciešamību pēc uzmanības un piesardzības ūdens tuvumā, kā arī izlēmīgas rīcības novalsts un pašvaldību puses, lai nodrošinātu iedzīvotāju drošību.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas