Bertānu ģimene iesaistās kafijas biznesāLatvijā
Foto un virsraksts: NRA
  • šodien 19:24
  • NRA
  • 5

Bertānu ģimene iesaistās kafijas biznesā

Jauns sākums Bertānu ģimenes biznesā

Latvijas basketbola zvaigzne Dāvis Bertāns un viņa ģimene ir devušies jaunā, jo īpaši gardā virzienā – kafijas biznesā. Šī nedēļā tika paziņots, ka viņi ir iegādājušies akcijas AS "Kalve Coffee", tādējādi kļūstot par vienu no uzņēmuma mazākuma akcionāriem.

AS "Kalve Coffee" – kafijas kvalitātes simbols

AS "Kalve Coffee" jau gadiem ilgi ieņem stabilu vietu Latvijas tirgū, specializējoties kafijas grauzdēšanā un tirdzniecībā. Uzņēmums ir pazīstams ar augstās kvalitātes kafijas izvēli un inovatīvām pieejām, kas sniedz kafijas mīļotājiem iespēju izjust īstu garšu. Bertāni, ar savu jauno ieguldījumu, plāno veicināt uzņēmuma attīstību un paplašināt tā ietekmi.

Dāvja Bertāna ambīcijas un redzējums

Dāvis Bertāns, kurš ir ne tikai sportists, bet arī aizrautīgs kafijas cienītājs, norāda, ka šis solis ir daļa no viņa ģimenes stratēģijas diversificēt savu biznesa portfeli. “Kafija ir vairāk nekā tikai dzēriens – tā apvieno cilvēkus un rada īpašas emocijas. Mēs ceram, ka mūsu piedalīšanās uzņēmumā palīdzēs paplašināt tā redzamību un piedāvājumu,” teica Bertāns.

Būvējam nākotni kopā

Bertānu ģimene plāno ieviest jaunas idejas un iniciatīvas, lai uzlabotu kafijas grauzdēšanas procesu un palielinātu uzņēmuma konkurētspēju. Interese par kafijas tirgu ir augoša, un, sadarbojoties ar AS "Kalve Coffee", viņi cer uz ilgtermiņa panākumiem un inovatīviem risinājumiem, kas iepriecinās Latvijas kafijas mīļotājus.

Secinājums

Dāvja Bertāna ģimenes ieguldījums kafijas biznesā ir optimistisks solis, kas varētu ievērojami mainīt ne tikai viņu pašu karjeru, bet arī Latvijā ražotās kafijas tirgu kopumā. Ar spēcīgu zīmolu un komandu, kā arī jauniem redzējumiem, "Kalve Coffee" un Bertānu ģimene var kļūt par spēku, kas iedvesmo un veicina jaunas pieejas kafijas kultūrā Latvijā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas