Bijušais čempions Adesanja padodas, dienvidafrikānis du Plesī nosargā UFC titulu

UFC titula aizsardzība Pērtā

Šorīt Austrālijas pilsētā Pērtā notika aizraujošs UFC titula mačs vidējā svara kategorijā, kurā dienvidafrikāņu cīkstonis Drikuss du Plesī, izcīnot uzvaru, nosargāja savu titulu. 30 gadus vecais du Plesī demonstrēja izcilu sniegumu, pierādot, ka viņš ir viens no labākajiem cīkstoņiem savā svara kategorijā.

Adesanja piedzīvo otro sakāvi pēc kārtas

Savukārt bijušais čempions Izraels Adesanja, kurš šajā mačā piedalījās, lai atgūtu savu titulu, diemžēl cieš neveiksmīgu zaudējumu. 35 gadus vecais nigērieti šoreiz nevarēja pretoties du Plesī spēcīgajiem uzbrukumiem un ceturtajā raundā tika piespiests padoties. Šis ir Adesanja otrais pēc kārtas zaudējums, izsaucot jautājumus par viņa nākotni šajā sportā.

Du Plesī uzvara – lielisks atspēriena punkts

Drikuss du Plesī ar šo uzvaru uzstāda jaunu standartus vidējā svara kategorijā. Viņa takta prasmes un izturība pret spiedienu ļauj prognozēt, ka šī uzvara tikai vairos viņa popularitāti cīkstoņu vidū. Ar bilanci 22-2, du Plesī var droši lepoties ar savu karjeru un meklēt jaunas, izaicinošas cīņas nākotnē.

Reakcijas no cīņas spektra

Pēc cīņas notika plašas diskusijas par Abesanjas nākotni un to, kā viņš varētu atgriezties cīņās pēc šādiem zaudējumiem. Fanāti un analītiķi atzīmē, ka, neskatoties uz neveiksmēm, Adesanja joprojām ir izcils cīkstonis ar augstām spējām. Savukārt du Plesī ir pelnījis atzinību par viņa izcilajiem sniegumiem ringā. Kopumā šī cīņa Pērtā uzlika jaunu akcentu UFC pasaulē, un fani gaida nākamos notikumus ar nepacietību.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas