• 2024. gada 5. septembris 19:32
  • TV3
  • 5

"Biķernieku rozīnīte, ka tas ir ļoti tehnisks treks." Ļebedevs par gaidāmo "Grand Prix" posmu Rīgā

Andžejs Ļebedevs par Biķernieku trasi

Pirms šajā nedēļas nogalē Biķernieku trasē risināsies spīdveja “Grand Prix” posms, pašmāju vadošais spīdveja braucējs Andžejs Ļebedevs dalījās savās pārdomās par gaidāmo notikumu. Ļebedevs uzsver, ka Biķernieku trase ir īpaša ar savu tehnisko raksturu, kas padara to par izaicinājumu gan braucējiem, gan līdzjutējiem.

Tehniskās traumas un braucēju sagatavošanās

“Biķernieku rozīnīte” ir pozicionēta kā ļoti tehnisks treks, kur braucējiem jābūt ne tikai izciliem sportistiem, bet arī prasmīgiem stratēģiem. Ļebedevs norāda, ka līdz šim ir bijušas daudzas tuvākās sagatavošanās pārbaudes, kas palīdzējusi viņam labāk iepazīt trasi un tās nianses. "Šī trase prasa milzīgu precizitāti un ātru reakciju," viņš atzīmēja.

Atsauksme par 2024. gada pasaules čempionāta sezonu

Daloties domās par gaidāmo 2024. gada pasaules čempionātu, Ļebedevs izteica pozitīvu novērtējumu par sacensību līmeni un konkurenci. Viņš uzskata, ka šī būs nozīmīga sezona, kas piedāvās aizraujošas sacensības un jaunus ierakstus. “Ceru, ka arī Rīgā izdosies gūt panākumus un priecēt savus līdzjutējus,” uzsvēra Ļebedevs.

Pasākuma nozīme Latvijas spīdveja attīstībā

Gaidāmā “Grand Prix” posma rīkošana Rīgā ir būtiska ne tikai Latvijas spīdveja attīstībā, bet arī nacionālās sporta kopienas popularizēšanā. Ļebedevs uzsver, ka šādi pasākumi pievērš sabiedrības uzmanību spīdvejam un motivē jaunus sportistus uzsākt karjeru šajā sporta veidā. “Mēs, kā spīdveja braucēji, esam atbildīgi par šī sporta popularizēšanu. Gaidīsim lielisku sacensību un spēcīgu skatītāju atbalstu,” noslēdz savu runu Ļebedevs.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas