• 2024. gada 6. septembris 07:33
  • Delfi
  • 7

"Binance" dati: augustā kriptovalūtu tirgū uzdarbojās "lāči"

Augusts - kritumu mēnesis kriptovalūtām

Augusts kriptovalūtu tirgū iesākās ar ievērojamiem kritumiem, kas līdzīgi kā tradicionālajos akciju tirgos, radīja bažas starp investoriem. Saskaņā ar jaunākajiem datiem, šā mēneša sākumā vairākas kriptovalūtas piedzīvoja strauju vērtības kritumu, kas ieguva plašas rezonanses no tirgus dalībniekiem.

Straujais kritums 5. datumā

Liels kritums notika 5. augustā, kad trīs lielākās kriptovalūtas īsā laika posmā zaudēja vairāk nekā 10% no savas vērtības. Šādas svārstības saistītas ar ekonomiskajām bažām un tirgus uzticības kritumu, kas ietekmēja investorus, liekot viņiem pārskatīt savas pozīcijas un investīciju stratēģijas.

Tirgu atgūšanās

Lai gan pēc sākotnējā krituma bija novērojama kriptovalūtu tirgus atgūšanās un daži aktīvi apgriezās augšup, augustā mēneša sākuma vērtības tomēr netika atgūtas. Polina Brotjē, "Binance" pārstāve Latvijā un Igaunijā, norāda, ka šis mēneša trajektorija ir liecinājusi par lāču dominējošo stāvokli tirgū.

Izaugsmes prognozes

Tirgus dalībnieki skatās uz nākotni ar piesardzību, gaidot signālus par stabilitātes atjaunošanos. Investori turpina vērot tendences un analīzes ziņojumus, lai izprastu, kādi faktori varētu palīdzēt kriptovalūtu tirgum atkal pacelties augšup.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas