Bļugers optimistiski raugās uz iespēju atgriezties laukumā uz sezonas sākumuHokejs — NHL — Teodors Bļugers
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Bļugers optimistiski raugās uz iespēju atgriezties laukumā uz sezonas sākumu

Teodora Bļugera atgriešanās Vankūverā

Latvijas hokejista Teodora Bļugera pirmssezonas sagatavošanās laiks ir bijis gana izaicinošs. Dēļ iegūta savainojuma, uzbrucējs daļu no treniņu perioda izlaida, kas, protams, ietekmēja viņa sagatavotību pirms gaidāmās Nacionālās hokeja līgas (NHL) sezonas. Tomēr zīmīgi, ka šobrīd Bļugers atkal ir komandas apmācību lokā, un viņam ir dzirkstoša optimismu par savu atgriešanos laukumā.

Optimisms par sezonas sākumu

Bļugers ir pozitīvi noskaņots un norāda, ka, pateicoties aktīvai atveseļošanās procesam un apņemšanās, viņš jūtas arvien labāk. "Es ceru, ka būšu gatavs regulārās sezonas sākumam. Esmu smagi strādājis, lai atgrieztos pie komandas un cik drīz vien iespējams atgrieztos uz ledus," viņš atzīmēja. Bļugera entuziasms ir vērojams arī treniņos, kur viņš steidzīgi adaptējas kopā ar vienatnēm, gaidot kopīgās spēles.

Vankūveras "Canucks" komandas cerības

"Canucks" komanda ir ieguvusi jaunas spēlētāju papildspējas un cerības, ka Bļugera atgriešanās stiprinās uzbrukumu. Komandas treneris atzīts, ka viņa pieredze un prasmes ir nenovērtējamas, un komanda ir ļoti priecīga par viņa atgriešanos sastāvā. Viss komandas fanu pulks, protams, gaida, kad Bļugers spēs parādīt savas prasmes un palīdzēt komandai cīņā par uzvarām nākamajā sezonā.

Gaidāmās spēles un fanu atbalsts

Sezona ir tikai ap stūri, un Bļugers apzinās, cik svarīgs ir fanu atbalsts. "Viņi ir mūsu vienmērējais atbalsts, un es ceru, ka varēšu viņiem parādīt labu sniegumu, kad starts tiks dots." Latvijas fani ir nolēmuši atbalstīt Bļugeru, un līdzjutēji visā pasaulē jau tagad izsaka labas vēlmes un atbalsta vārdus. Teodora Bļugera optimismam ir jābūt iedvesmojošam ne tikai viņam pašam, bet arī visiem, kas seko līdzi Latvijas hokeja izcilībām. Ar labvēlīgiem apstākļiem un spēcīgu motivāciju, iespējams, arī drīz redzēsim viņu uz ledus, cīnoties par saviem mērķiem un komandas uzvarām.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas