Bolīvija pārspēj līdz šim nezaudējušo Kolumbiju, Mesi un Argentīna neuzvar VenecuēlāFutbols — Izlases
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Bolīvija pārspēj līdz šim nezaudējušo Kolumbiju, Mesi un Argentīna neuzvar Venecuēlā

Bolīvijas pārsteigums augstkalnē

Bolīvijas futbols šogad piedzīvo negaidītus pavērsienus 2026. gada Pasaules kausa kvalifikācijā. Pēdējā spēlē, kas notika Bolīvijas augstkalnē, vietējā komanda, kas ierasta šādā vidē, spēja ar 1:0 uzveikt līdz šim nezaudējošo Kolumbiju. Šis panākums ir vēl skaistāks, ņemot vērā, ka Kolumbija iepriekš bija iegūusi uzvaras pret kompānijām kā Brazīlija un Argentīna.

Kolumbijas zaudējums - jaunās stratēģijas nepieciešamība

Kolumbijas izlase, kura savas spēles laikā bija izskatījusies pārliecinoša, tagad ir spiesta pārvērtēt savu taktiku un spēlētāju formu. Šis zaudējums pret Bolīviju, apvienojumā ar iepriekšējiem panākumiem, liek domāt par iespējamām izmaiņām sastāvā. Treneram būs jāizstrādā jaunas stratēģijas, lai noturētu komandu kvalifikācijas sacensību augšgalā.

Messi un Argentīna neapmierina Venecuēlā

Savukārt Argentīnas valstsvienībai, kurā spēlē pasaules zvaigzne Lionel Messi, nesen bija grūtības Sezonas kvalifikācijas mačā Venecuēlā, kur komanda nespēja sasniegt uzvaru. Ņemot vērā Messi klātbūtni, tika gaidīts, ka komanda demonstrēs labu sniegumu, taču Venecuēla pierādīja, ka ir spējīga pacīnīties ar spēcīgākajiem pretiniekiem.

Dienvidamerikas futbola izmaiņas

Dienvidamerikas futbolā notiek straujas pārmaiņas, un pēdējie notikumi tikai apstiprina, ka jebkurā spēlē ir iespēja uzvarēt. Bolīvijas uzvara pār Kolumbiju un Argentīnas neizšķirts pret Venecuēlu sniedz jaunu iespēju citām komandām kapitāli uzlabot savu pozīciju kvalifikācijas turnīrā. Nākamajās spēlēs mūsu acīm būs jāseko līdzi šiem notikumiem, jo konkurence kļūst sīvāka. Paredzams, ka kvalifikācija turpinās dot daudz emocionālu brīžu un pārsteigumu, un mēs varam tikai gaidīt, kas notiks tālāk.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas