"Cēsis" un debitanti "Ods" cīnīsies par tikšanos ar LU, Vefiņš brauks uz GulbeniBasketbols — Latvijas turnīri
Foto un virsraksts: Sportacentrs

"Cēsis" un debitanti "Ods" cīnīsies par tikšanos ar LU, Vefiņš brauks uz Gulbeni

Užavas kausa izloze noslēgusies

Ceturtdien, iebraucot pirmajā janvāra mēnesī, tika veikta Latvijas basketbola "Užavas" kausa izloze, kurā tika noskaidrotas komandu cīņas, kas solās būt aizraujošas un sirdsdarbību paaugstinošas. Šogad turnīrs solās būt īpaši interesants, jo tajā piedalās ne tikai pieredzējušas komandas, bet arī talantīgi debitanti.

Cēsis/CSS pret BK Ods – izšķirošā cīņa par tikšanos ar LU

Viens no intrigām piepildītākajiem spēļu pāriem, kas veidojies šajā izlozē, ir Reģionālās līgas komandu duelis starp "Cēsis/CSS" un BK "Ods". Šī spēle izrādīsies izšķiroša ne tikai par uzvarētu turnīra kārtu, bet arī par iespēju tikties ar prestižo “Latvijas Universitāti”. Abas komandas ir gatavas cīņai un sapņo par iespēju iznest savu vārdu augstākajā līmenī.

VEF Rīga dodas uz Gulbeni

Savukārt otrais pāris ir saistīts ar turnīra titula speciālistiem – “VEF Rīga”, kuri ieradīsies viesos pie leģendārās “Gulbenes Buku” komandas. VEF, kurai jau ir trīs uzvaras mūsu valsts kausa izcīņā, apņēmusies turpināt savu uzvaru gājienu, un šī spēle solās būt ļoti emocionāla un intensīva. Gulbenes komanda, pateicoties tās faniem un spēlētāju apņēmībai, noteikti negribēs viegli padoties un gatavosies šai disciplīnai kā nekad agrāk.

Interese un atbalsts aug

Ar šādām interesantām un spriedzes pilnām spēlēm Latvijas basketbola fani varēs izbaudīt ne tikai aizrautīgas sacensības, bet arī noteikti vairot atbalstu vietējām komandām. Basketbola līdzjutēji ar nepacietību gaida šīs spēles, kas noteikti radīs daudz pozitīvu emociju un sajūsmas.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas