• 2024. gada 29. augusts 05:05
  • Delfi
  • 8

Ceturtdien vietām gaiss iesils līdz +28 grādiem

Ceturtdiena ar vasarīgām temperatūrām

Ceturtdiena, 16. novembris, Latvijā solās būt īpaši saulaina un patīkama, ar gaisa temperatūru, kas vietām var sasniegt pat +28 grādus. Šāds silts laiks ļaus ikvienam izbaudīt vēl pēdējās siltās rudens dienas pirms ziemas.

Laika prognoze no meteorologiem

Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs prognozē, ka gaiss būs sauss un skaidrs, ļaujot saules stariem apgaismot mūsu valsti. Pūtīs lēns vējš, kas tikai papildinās patīkamo atmosfēru, izbaudot laiku ārpus telpām.

Iespējas un aktivitātes

Šāds laiks sniedz lielisku iespēju rīkot piknikus, baudīt dabu vai vienkārši doties pastaigās. Neatkarīgi no tā, vai plānojat pavadīt dienu pie dīķa, vai vienkārši doties uz tuvāko parku, ceturtdiena sniegs ideālus apstākļus aktīvai atpūtai.

Uzzini par laika apstākļu maiņu

Vēršam uzmanību, ka laika apstākļi var mainīties, tāpēc ieteicams sekot līdzi prognozēm un plānot savu dienu atbilstoši. Lai arī šī diena sola būt siltāka par citām, ir svarīgi būt gataviem laikapstākļu izmaiņām tuvākajā nākotnē. Šī ceturtdiena solās būt vienreizēja, tāpēc izmantojiet iespēju un izbaudiet skaisto rudens svētku sajūtu!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas